Srijeda, 22. siječnja 2020.


Početna


Aktualno


Župa


Grad


Konavle


Županija


Zanimljivosti

Grad:    Politika i gospodarstvo    |   Sport    |   Crna kronika    |   Grad info    |   Gradski đir    |   

Mali oglasi

Početna / Grad / Gradski đir /    Sve vijesti iz rubrike đir

DOČEK NOVE NA STRADUNU: Severina, Silente i DJ Kameny!

16.08.2015.


Nakon provedenog natječaja Turističke zajednice grada Dubrovnika i Grada Dubrovnika, za Doček Nove 2016.godine, Turističko Vijeće Turističke zajednice grada Dubrovnika prihvatilo je ponudu tvrtke Scardona, za organizaciju Dočeka Nove godine. 

 

 

Brojni posjetitelji i građani Dubrovnika Novu će 2016. godinu dočekati na jedinstvenoj svjetskoj pozornici, Stradunu,  uz bogat zabavni program, te  nastup hrvatskih zvijezda: Severine, grupe Silente i DJ Kameny.

 

 

 

Bogati glazbeno – zabavni program u Dubrovniku započet će u srijedu, 30. prosinca kada će na Stradunu koncert održati dubrovačka rock skupina Valetudo i DaRiva.

 

 

 

Na Staru godinu, 31.prosinca, od 10 sati ujutro, dubrovački izvođači: Klapa Ragusa, limena glazba i zbor Libertas, glazbenim će programom ispratiti Staru godinu, uz tradicionalnu dubrovačku kolendu, cocktail show i čestitku gradonačelnika, što će biti najbolji mogući uvod u najluđu noć. Organiziran je i Dječji doček Nove godine sa Severinom u podne, tako da će i najmlađi uživati u nastupu poznate hrvatske pjevačice, koja je glavna zvijezda u noći dočeka 2016.godine.

 

 

 

Uz  Severinu na Silvestrovo će Dubrovčane i njihove goste zabavljati i poznati dubrovački sastav „Silente“, te DJ Kameny.

 

 

 

Posebna poslastica posjetiteljima Grada bit će Novogodišnji koncert Dubrovačkog simfonijskog orkestra na Stradunu, prvog dana Nove 2016.godine, u podne, uz najljepše klasične skladbe koje će dodatno začiniti nezaboravni provod u dubrovačko novogodišnje vrijeme.

 

 

 

Iste večeri, 1.siječnja, program se nastavlja večernjim koncertom uvijek omiljenih klapa, pa će lijepim klapskim skladbama početak Nove 2016. uljepšati Klapa Šufit i Klapa Cambi.

Najčitanije (7 dana)


Izdavač:

Župski portal d.o.o.
Put za Petraču 1
20207 Mlini

Impressum:
Kate Šutalo Cvjetković, glavna urednica

© Župski portal d.o.o.
ISSN 1849-1863


Kontakt:

tel/fax +385 20 411 896
mob. +385 98 345 900

e-mail: info@zupskiportal.hr

Marketing:
e-mail: marketing@zupskiportal.hr

Uvjeti korištenja


Početna
Aktualno
Župa
Grad
Konavle
Županija
Zanimljivosti

Ove stranice koriste tzv. kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. Pročitajte više: Uvjeti korištenja