Subota, 30. svibnja 2020.


Početna


Aktualno


Župa


Grad


Konavle


Županija


Zanimljivosti

Grad:    Politika i gospodarstvo    |   Sport    |   Crna kronika    |   Grad info    |   Gradski đir    |   

Mali oglasi

Početna / Grad / Gradski đir /    Sve vijesti iz rubrike đir

Sa zupskiportal.hr na obljetnički koncert Atlantide na Orsuli

18.08.2015.


U obljetničkoj 25. godini rada, dubrovački rock band Atlantida, uz specijalne goste, pripremit će svojim sugrađanima 25.08.2015, na dan zatvaranja Dubrovačkih ljetnih igara, koncert za pamćenje. Band poznat po odličnoj live svirci i po koketiranju sa mnogim drugim žanrovima ni ovoga puta neće razočarati svoju publiku, pa će se na repertoaru vlastitih pjesama naći i zvukovi etna, lijerice i klape. Kao posebne goste na sam dan zatvaranja Dubrovački ljetnih igara Atlantidi će se pridružiti Tereza Kesovija, Ibrica Jusić te klapa Fortuna i Ivo Letunić na lijerici. 

 

 

 

 

I zupskiportal.hr pridružuje se ovom spektaklu te u suradnji s organizatorima dijeli svojim čitateljima po dvije karte za koncert. Potrebno je poslati poruku s nazivom ove dubrovačke grupe na mail info@zupskiportal.hr i možda baš vi dobijete karte za spektakl na bajkovitoj Orsuli.

 

 

 

 

Ovakvu rođendansku poslasticu dubrovačka publika nije imala još prilike vidjeti, a sam band poziva sugrađane da skupa proslave ovu obljetnicu.

 

 

 

   


Dubrovački band „Atlantida“ djeluje od 1990 godine, naslonjen na čvrsti ritam i melodična pjevanja, te stvara jedan glazbeni pravac koji zasigurno nije potrošen na našoj glazbenoj sceni. 1994. objavljuje prvi studijski album „Eyes of reallity“, u izdanju diskografske kuće „Euroton“. Koristeći etno kao nadopunu svojih uradaka, „Atlantida“ u svojoj drugoj fazi rada, sredinom 99. predstavlja EP „ Sami u Kamenu“. Uspjeh tog EP-a, iako je bend 2000. prestao sa aktivnom svirkom, nekoliko godina kasnije rezultira ponovnim okupljanjem članova. Band djeluje u sastavu: Davor Erceg – vokal, Niko Novaković – gitara, Alan Lasić – bass, Maro Zajec – bubnjevi, , Aljoša Lečić – klavir/sinth-ovi. U 2012 godini Atlantida je izronila ponovno iz dubina i publici podarila jedan od najlješih rock albuma te godine, koji je na prvu osvojio rock kritičare i poklonike rock zvuka, a i šire. Zadnjim singlom „Samo tren“ pokazuju svu raskoš u stvaranju balada, a u pripremi je i novi album.

 

 

 


Dubrovčani dobro poznaju live svirku Atlantide, a svi oni koji cijene vrhunsku izvedbu i odličan vokal Davora Ercega neće ostati razočarani izvedbama hitova „Lađe', 'Sami u kamenu', 'Lutam pod oblacima', 'Premalo za san', 'Dodir u bojama' „Samo tren“. Uz poseban ambijent jedne & jedine Orsule, te plovidbu kroz različite žanrove s gostima iznenađenja svi posjetitelji nakon koncerta moći će slobodno reći -„Bilo je ko' u priči“.

 Ulaznice u pretprodaji ( počevši od 18.08.2015.) možete kupiti u "Luži" (Kino Sloboda) i na kiosku "Parka Orsula", po cijeni od 50 kn.

Najčitanije (7 dana)


Izdavač:

Župski portal d.o.o.
Put za Petraču 1
20207 Mlini

Impressum:
Kate Šutalo Cvjetković, glavna urednica

© Župski portal d.o.o.
ISSN 1849-1863


Kontakt:

tel/fax +385 20 411 896
mob. +385 98 345 900

e-mail: info@zupskiportal.hr

Marketing:
e-mail: marketing@zupskiportal.hr

Uvjeti korištenja


Početna
Aktualno
Župa
Grad
Konavle
Županija
Zanimljivosti

Ove stranice koriste tzv. kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. Pročitajte više: Uvjeti korištenja