Subota, 15. kolovoza 2020.


Početna


Aktualno


Župa


Grad


Konavle


Županija


Zanimljivosti

Grad:    Politika i gospodarstvo    |   Sport    |   Crna kronika    |   Grad info    |   Gradski đir    |   

Mali oglasi

Početna / Grad / Politika i gospodarstvo /    Sve vijesti iz rubrike Politika i gospodarstvo

Radovi na pristupnoj cesti za groblje Dubac do kraja godine

19.08.2015.


Gradonačelnik Grada Dubrovnika Andro Vlahušić održao je sastanak s direktorom tvrtke Groblje Dubac d.o.o. Đurom Lonzom. Direktor Lonza gradonačelniku je iznio pregled aktivnosti Uprave na poslovima pripreme i izgradnje multikonfesionalnog groblja na Dupcu. Nakon uklanjanja posljednjih imovinsko-pravnih prepreka početak radova na izgradnji pristupne ceste i potpornih zidova očekuju se u posljednjem tromjesečju ove godine, a na samon obuhvatu groblja u 2016. godini.

 

 


Gradonačelnik Vlahušić i direktor Lonza razgovarali su i o modelima zatvaranja financijske konstrukcije, te detaljima daljnje procedure u konkretnoj realizaciji svih predviđenih faza izgradnje kako bi se ovaj projekt završio u što kraćem roku. U međuvremenu, građani će se pravovremeno obavijestiti na koji način mogu uplatiti akontacije i rezervirati grobnice.
 

 

 

Groblje Dubac najveći je infrastrukturni projekt na jugu Hrvatske kojeg financiraju jedinice lokalne samouprave i sami građani. Investicija se kreće u okviru 140 milijuna kuna s tim da će veći dio tog iznosa financirati građani kroz cijenu grobnica, njih 1600, dok će ostatak osigurati Grad Dubrovnik i Općina Župa dubrovačka u odnosu 76 naprema 24 posto, stoji u priopćenju iz dubrovačke gradske uprave. 

Najčitanije (7 dana)

Novi slučaj zaraze koronom u Župi dubrovačkoj


Izdavač:

Župski portal d.o.o.
Put za Petraču 1
20207 Mlini

Impressum:
Kate Šutalo Cvjetković, glavna urednica

© Župski portal d.o.o.
ISSN 1849-1863


Kontakt:

tel/fax +385 20 411 896
mob. +385 98 345 900

e-mail: info@zupskiportal.hr

Marketing:
e-mail: marketing@zupskiportal.hr

Uvjeti korištenja


Početna
Aktualno
Župa
Grad
Konavle
Županija
Zanimljivosti

Ove stranice koriste tzv. kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. Pročitajte više: Uvjeti korištenja