Nedjelja, 9. kolovoza 2020.


Početna


Aktualno


Župa


Grad


Konavle


Županija


Zanimljivosti

Župa:    Politika i gospodarstvo    |   Sport    |   Crna kronika    |   Župa info    |   Župski đir    |   

Mali oglasi

Početna / Župa / Politika i gospodarstvo /    Sve vijesti iz rubrike Politika i gospodarstvo

SHERATON: Za mjesec dana svečano otvaranje hotela

29.08.2015.


Za oko mjesec dana bit će upriličeno svečano otvaranje hotela Sheraton Dubrovnik u Srebrenom. Nakon što su primili prve goste, nastavlja se konašno završenje projekta, te uhodavanje osoblja. Najviše gostiju očekuju iz SAD-a, Velike Britanije, Njemačke, Japana, te Koreje, dok je prva grupa turista koja je stigla u hotel iz Ukrajine.

 

 

 

 

 

Tvrtka Dubrovnik Riviera Hoteli uredila je bivši hotel Orlando u pod brendom Sheraton. Time je, ističu iz kompanije, završio dvogodišnji investicijski ciklus od 80 milijuna eura Hotela Dubrovačka rivijera, tvrtke u većinskom vlasništvu HUP-a Zagreb.

 

 

 

 

Realizacijom jedne od najvećih investicija u hrvatskom turizmu, u HUP-u Zagreb, kompaniji u većinskom vlasništvu Anđelka Leke, tvrde da su zaposlili oko 200 novih radnika i preuzeli lidersku poziciju na dubrovačkom području s oko 750 smještajnih jedinica i najmodernijim sadržajima. Ambiciozno i dugo iščekivano ulaganje na dubrovačkom području uključuje tri hotela, vile, apartmane i niz popratnih sadržaja.

 

 

 

 

Iz kompanije poručuju da je upravo otvoreni Sheraton Dubrovnik Riviera Hotel jedan od najkvalitetnijih hotela pod brendom Sheraton na Mediteranu. Hotel ima 239 moderno uređenih soba i 11 apartmana, a kao hotel kategoriziran s pet zvjezdica na tržištu se planiraju pozicionirati i s jednim od najmodernijih i najvećih kongresnih centara u Hrvatskoj.

 

 

 

 

U skladu s tim hotel koji se nalazi na mjestu nekadašnjeg hotela Orlando, na odličnoj lokaciji u Srebrenom pokraj Dubrovnika, bit će otvoren tijekom cijele godine. Osim samog hotela Sheraton, projekt uključuje i vile Srebrenka, Supetar, Lovorka i Borovka, koje su već na tržištu ili u završnoj fazi preuređenja.

 

 

 

 

Investicijski ciklus od 80 milijuna eura uključuje projekte na lokacijama Mlini i Srebreno. Osim hotela Astarea i Mlini te upravo otvorenog Sheraton Dubrovnik Riviera Hotela, riječ je i o nekoliko vila te apartmanima.

 

 

 

 

Radovi su počeli 2013. godine na lokaciji Mlini preuređenjem hotela Astarea, koji je doveden na razinu od četiri zvjezdice, izgradnjom bazenskog kompleksa, novih bungalova te novog boutique hotela Mlini s četiri zvjezdice i 90 smještajnih jedinica.

 

 

 

 

Na lokaciji u centru naselja Srebreno u tijeku je i gradnja objekta koji će uz trgovački centar sadržavati 20 luksuznih apartmana i garažu sa 70 parkirališnih mjesta. Nakon završetka turističke sezone kreće se i u uređenje objekta “Češke banje”, koji će postati moderan lounge bar.

 

 

 

 

- Otvaranjem novih kapaciteta te repozicioniranjem destinacije projekt ima potencijal zahvaćanja širokih tržišnih grupa te modernih kanala prodaje. Posebno treba napomenuti da je program bio usmjeren na sanaciju turističkih objekata koji su bili oštećeni tijekom Domovinskog rata, koji su, s obzirom na lokaciju, negativno utjecali na imidž nacionalnog turizma - poručuju iz kompanije.

 

Vezane vijesti

Hoće li protupožarna cesta odgoditi otvaranje Sheratona u Srebrenom

Najčitanije (7 dana)

U Župi korištena lažna novčanica od 1000 kuna
U DNŽ 41 posto noćenja i 50 posto turista u odnosu na isto razdoblje prošle godine
Župan uputio čestitku povodom 25. obljetnice VRO Oluja


Izdavač:

Župski portal d.o.o.
Put za Petraču 1
20207 Mlini

Impressum:
Kate Šutalo Cvjetković, glavna urednica

© Župski portal d.o.o.
ISSN 1849-1863


Kontakt:

tel/fax +385 20 411 896
mob. +385 98 345 900

e-mail: info@zupskiportal.hr

Marketing:
e-mail: marketing@zupskiportal.hr

Uvjeti korištenja


Početna
Aktualno
Župa
Grad
Konavle
Županija
Zanimljivosti

Ove stranice koriste tzv. kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. Pročitajte više: Uvjeti korištenja