Četvrtak, 2. srpnja 2020.


Početna


Aktualno


Župa


Grad


Konavle


Županija


Zanimljivosti

Županija:    Politika i gospodarstvo    |   Sport    |   Crna kronika    |   Županija info    |   Županijski đir    |   

Mali oglasi

Početna / Županija / Županija info /    Sve vijesti iz rubrike info

Znanjem protiv ovisnosti – Najbolji stonski osnovci

20.11.2013.


Povodom  Međunarodnog dana djeteta koji se tradicionalno obilježava 20. studenog, a u sklopu preventivnog projekta „Stop droga-alkohol, prednost biram život“, danas je u amfiteatru Sveučilišta u Dubrovniku organizirana aktivnost pod nazivom  „Znanjem protiv ovisnosti“. Ovu aktivnost inicirala je Služba policije Policijske uprave dubrovačko-neretvanske uz podršku Županije dubrovačko-neretvanske i Grada Dubrovnika.

 

S ciljem poticanja djece da se znanjem suprotstave problemu ovisnosti organizirano je natjecanje u znanju učenika osnovnih škola s područja županije i grada. Ovo natjecanje nastavak je preventivnih aktivnosti koje Policijska uprava poduzima s ciljem zaštite djece i mladih, razvijajući njihovu svijest o štetnim posljedicama i odgovornosti kada su u pitanju opijati.

 

U natjecanju je sudjelovalo 17 škola, odnosno 34  učenika, a pobjednici natjecanja su Osnovna škola Ston koja je osvojila prvo mjesto i Osnovna škola Antun Masle iz Orašca koja je ponijela drugu nagradu.

 

Pobjednicima natjecanja prigodne nagrade uručili su zamjenik župana Davorko Obuljen i zamjenik gradonačelnika Željko Raguž, a svim školama, sudionicima natjecanja, zahvalnice je uručio voditelj Službe policije Policijske uprave dubrovačko-neretvanske Nikola Nalbani. 

Najčitanije (7 dana)

Mladić iz Župe ima koronu
KAKVOĆA MORA: Srebreno tek zadovoljilo uvjete
KORONA: Nema novih slučajeva, 162 osobe u samoizolaciji


Izdavač:

Župski portal d.o.o.
Put za Petraču 1
20207 Mlini

Impressum:
Kate Šutalo Cvjetković, glavna urednica

© Župski portal d.o.o.
ISSN 1849-1863


Kontakt:

tel/fax +385 20 411 896
mob. +385 98 345 900

e-mail: info@zupskiportal.hr

Marketing:
e-mail: marketing@zupskiportal.hr

Uvjeti korištenja


Početna
Aktualno
Župa
Grad
Konavle
Županija
Zanimljivosti

Ove stranice koriste tzv. kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. Pročitajte više: Uvjeti korištenja