Petak, 18. rujna 2020.


Početna


Aktualno


Župa


Grad


Konavle


Županija


Zanimljivosti

Grad:    Politika i gospodarstvo    |   Sport    |   Crna kronika    |   Grad info    |   Gradski đir    |   

Mali oglasi

Početna / Grad / Grad info /    Sve vijesti iz rubrike info

Caritas organizira Donatorsku večer za Udrugu slijepih

20.11.2013.


Caritas Dubrovačke biskupije organizira donatorsku večer kojoj je cilj skupiti sredstva za poboljšanje uvjeta rada i nabavku neophodne opreme za jednu od udruga osoba s invaliditetom na području Dubrovačko-neretvanske županije. Ove godine to je Udruga slijepih Dubrovačko-neretvanske županije.  Večera će se održati u Hotelu Valamar Lacroma 26. studenog 2013. godine s početkom u 19.30 sati. Cijena večere je 200 kn; karte za večeru mogu se uplatiti na račun Udruge slijepih Dubrovačko-neretvanske županije 2407000-1100021348, a možete ih preuzeti u Caritasu Dubrovačke biskupije od 21. studenog 2013. godine od 9-16 i u Biskupskom ordinarijatu (Klarisa) od 8-15 ili prilikom dolaska na večeru u hotelu Valamar Lacroma.

 

Rečeno je to na konferenciji za novinare Caritasa Dubrovačke biskupije, na kojoj su uz ravnatelja don Roberta Čibarića sudjelovale predsjednica Udruge slijepih Dubrovačko neretvanske županije Rosa Matić i predsjednica Zajednice žena Katarina Zrinski Nikica Anić.

 

Don Robert je najavio kako će na Donatorskoj večeri nastupiti tri poznate dubrovačke klape: Amfora, Kaše i Subrenum. Također, rekao je da će tijekom večeri biti ponuđene slike dubrovačkih umjetnika u humanitarnoj prodaji.

 

Predsjednica Udruge slijepih Rosa Matić zahvalila je svima, te podsjetila da Udruga postoji već više od 60 godina i da trenutno broji 160 članova sa područja cijele županije. Posvjedočila je o svom osobnom iskustvu, kao i iskustvu članova Udruge, o poteškoćama s kojima se slijepe i slabovidne osobe susreću u svakodnevnom životu. Kazala je da je iznenađena i radosna da je netko pokazao ovoliki interes za Udrugu i njezine aktivnosti.

 

Nikica Anić, predsjednica zajednice žena Katarina Zrinski, izrazila je radost što se njezina zajednica uključila u ovu humanitarnu akciju, te je posebno zahvalila i svima ostalima koji također sudjeluju.

 

- Očekujemo da ćete se odazvati ovom pozivu u skladu sa svojim mogućnostima i veselimo se druženju, poručuju iz Caritasa Dubrovačke biskupije.

Najčitanije (7 dana)

Prošle zime osjećali ste se neobično? Možda ste preboljeli koronavirus
Nastavlja se rekonstrukcija raskrižja Srebreno
U Jadranskom moru uočeni leteći lignjuni, iznimno rijetka vrsta


Izdavač:

Župski portal d.o.o.
Put za Petraču 1
20207 Mlini

Impressum:
Kate Šutalo Cvjetković, glavna urednica

© Župski portal d.o.o.
ISSN 1849-1863


Kontakt:

tel/fax +385 20 411 896
mob. +385 98 345 900

e-mail: info@zupskiportal.hr

Marketing:
e-mail: marketing@zupskiportal.hr

Uvjeti korištenja


Početna
Aktualno
Župa
Grad
Konavle
Županija
Zanimljivosti

Ove stranice koriste tzv. kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. Pročitajte više: Uvjeti korištenja