Nedjelja, 31. svibnja 2020.


Početna


Aktualno


Župa


Grad


Konavle


Županija


Zanimljivosti

Župa:    Politika i gospodarstvo    |   Sport    |   Crna kronika    |   Župa info    |   Župski đir    |   

Mali oglasi

Početna / Župa / Sport /    Sve vijesti iz rubrike Sport

Prvenstvo Hrvatske za mlađe kadete i mlađe seniore: Nove državne medalje stigle u Župu

11.10.2015.


Sedam natjecatelja JK Župa dubrovačka  sudjelovalo na Prvenstvu Hrvatske za mlađe kadete/kadetkinje i mlađe seniore/seniorke, a koje se dana 10. listopada 2015. godine održalo u sportskoj dvorani Podsused u Zagrebu. 

Na navedenom Državnom prvenstvu sudjelovali su gotovo svi domaći klubovi. Troje natjecatelja JK Župa dubrovačka osvojilo je državne medalje:


 

  1. Petrunjela Pavić – I. mjesto u uzrastu mlađih kadetkinja -63 kg

  2. Lena Galjuf– III. mjesto u uzrastu mlađih kadetkinja -70 kg

  3. Iva Oberan – III. mjesto u uzrastu mlađih seniorki -57 kg

 

Petrunjela Pavić nakon osvojenog III. mjesta u kadetskom uzrastu početkom godine postala je državna prvakinja u svom mlađe kadetskom uzrastu i time potvrdila kontinuitet u osvajanju državnih medalja. Do naslova državne prvakinje došla je nakon što je u briljantnim borbama pobijedila čak 4 protivnice i time u potpunosti ispunila očekivanja trenera i svojih kolega natjecatelja. Inače, Petrunjela Pavić već ima naslov državne viceprvakinje iz 2014. godine u kategoriji -52 kg te naslov državne prvakinje iz 2013. godine u kategoriji - 48 kg. 

Lena Galjuf je također potvrdila kontinuitet u osvajanju državnih medalja (prošle godine je osvojila III. mjesto na Prvenstvu Hrvatske u uzrastu djevojčica -63 kg). Do državne medalje došla je nakon 1 poraza i 3 pobjede.


 

Naša najbolja natjecateljka Iva Oberan stigla je do još jedne državne medalje (aktualna prvakinja Hrvatske u svom kadetskom uzrastu -57 kg i aktualna juniorska prvakinja Hrvatske u kategoriji -57 kg te brončana seniorska i mlađe seniorska medalja također -57kg). Dakle, ovom medaljom je u ovoj godini došla do svoje 4 državne medalje, što je uistinu impresivan rezultat i potvrda njene odlične forme. 

I muški natjecatelji JK Župa dubrovačka Dragan Oberan, Peri Adrian Puljić, Miho Kraljić i Emin Agović ostvarili su solidan rezultat, a najbliži postolju bio je Emin Agović koji je nažalost izgubio borbu za III.  mjesto. Međutim, presudila je činjenica što su nastupili u starijim uzrasnim kategorijama.     

Već idućeg vikenda natjecatelje Judo kluba Župa dubrovačka očekuje nastup na Kupu Mokošice 2015. godine i Međunarodnom seniorskom Kupu Dubrovnika 2015. godine.

Najčitanije (7 dana)


Izdavač:

Župski portal d.o.o.
Put za Petraču 1
20207 Mlini

Impressum:
Kate Šutalo Cvjetković, glavna urednica

© Župski portal d.o.o.
ISSN 1849-1863


Kontakt:

tel/fax +385 20 411 896
mob. +385 98 345 900

e-mail: info@zupskiportal.hr

Marketing:
e-mail: marketing@zupskiportal.hr

Uvjeti korištenja


Početna
Aktualno
Župa
Grad
Konavle
Županija
Zanimljivosti

Ove stranice koriste tzv. kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. Pročitajte više: Uvjeti korištenja