Utorak, 29. rujna 2020.


Početna


Aktualno


Župa


Grad


Konavle


Županija


Zanimljivosti

Županija:    Politika i gospodarstvo    |   Sport    |   Crna kronika    |   Županija info    |   Županijski đir    |   

Mali oglasi

Početna / Županija / Crna kronika /    Sve vijesti iz rubrike Crna kronika

Policija nastavlja s kontrolom motora u prometu

12.10.2015.


U proteklom tjednu na području Policijske uprave dubrovačko-neretvanske zabilježeno je 26  prometnih nesreća. Radi se o 20 nesreća s materijalnom štetom i 6 s ozlijeđenim osobama u kojima su 3 osobe teže, a 5 ih je lakše ozlijeđeno. Provodeći mjere kontrole prometa policijski službenici su protiv počinitelja prometnih prekršaja poduzeli 541  represivnu mjeru, od kojih izdvajamo 271 mjeru poduzetu zbog prekoračenja brzine i 13  mjera poduzetih zbog vožnje pod utjecajem alkohola. Iz prometa je isključeno 16 vozača i 4 vozila.

 

 

Tijekom sutrašnjeg dana, na području Policijske uprave dubrovačko-neretvanske provest će se preventivno represivna akcija „Mopedi i motocikli u prometu“ usmjerena na pojačani nadzor vozača mopeda i motocikla. Osim toga, policijski službenici prometne policije svakodnevno pojačano nadziru brzinu kretanja vozila na prometnicama naše Ž upanije.

 

 

Policija će nastaviti s ovakvim i sličnim preventivnim akcijama, a sve vozače pozivamo da brzinu i način vožnje prilagode uvjetima na cesti te dosljedno poštuju sva prometna pravila u cilju što veće sigurnosti svih sudionika u prometu.  

Najčitanije (7 dana)


Izdavač:

Župski portal d.o.o.
Put za Petraču 1
20207 Mlini

Impressum:
Kate Šutalo Cvjetković, glavna urednica

© Župski portal d.o.o.
ISSN 1849-1863


Kontakt:

tel/fax +385 20 411 896
mob. +385 98 345 900

e-mail: info@zupskiportal.hr

Marketing:
e-mail: marketing@zupskiportal.hr

Uvjeti korištenja


Početna
Aktualno
Župa
Grad
Konavle
Županija
Zanimljivosti

Ove stranice koriste tzv. kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. Pročitajte više: Uvjeti korištenja