Ponedjeljak, 20. siječnja 2020.


Početna


Aktualno


Župa


Grad


Konavle


Županija


Zanimljivosti

Grad:    Politika i gospodarstvo    |   Sport    |   Crna kronika    |   Grad info    |   Gradski đir    |   

Mali oglasi

Početna / Grad / Grad info /    Sve vijesti iz rubrike info

Stilske vježbe ponovno u dubrovačkom teatru

02.11.2015.


"Stilske vježbe" - kazališni fenomen svjetskih razmjera gostuje u Kazalištu Marina Držića 6., 7. i 8. studenog u 20 sati! Najdulje izvođena predstava na svijetu s istom glumačkom postavom u režiji Tomislava Radića slavi čak 47 godina igranja. Pero Kvrgić i Lela Margitić ovaj su naslov svojom virtuoznošću poveli u svjetsku kazališnu povijest te je uvrštena i u Guinnessovu knjigu rekorda.

 


Radi se o jednoj običnoj zgodi iz svakodnevnog života koja u tumačenju izvrsnih Pere Kvrgića i Lele Margitić na dvadesetak različitih načina postaje vrhunska komedija, burleska koja oduševljava, mami salve i salve smijeha te oduševljava glumačkom virtuoznošću. Mogli bismo reći da su Stilske vježbe upravo ono što se naziva – magijom kazališta!

 


Stilske vježbe jednako će oduševiti pasioniranu kazališnu publiku, kao i učenike srednjih škola koji se prvi put susreću s kazalištem. Predstava je to za sve generacije, koja stvara kazališnu publiku.
 

 

Rezervacije ulaznica za izvedbe 6., 7. i 8. studenog u Kazalištu Marina Držića su dostupne na tel. 321 088 i na e-mail:kmd.blagajna@gmail.com

Najčitanije (7 dana)


Izdavač:

Župski portal d.o.o.
Put za Petraču 1
20207 Mlini

Impressum:
Kate Šutalo Cvjetković, glavna urednica

© Župski portal d.o.o.
ISSN 1849-1863


Kontakt:

tel/fax +385 20 411 896
mob. +385 98 345 900

e-mail: info@zupskiportal.hr

Marketing:
e-mail: marketing@zupskiportal.hr

Uvjeti korištenja


Početna
Aktualno
Župa
Grad
Konavle
Županija
Zanimljivosti

Ove stranice koriste tzv. kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. Pročitajte više: Uvjeti korištenja