Petak, 25. rujna 2020.


Početna


Aktualno


Župa


Grad


Konavle


Županija


Zanimljivosti

Grad:    Politika i gospodarstvo    |   Sport    |   Crna kronika    |   Grad info    |   Gradski đir    |   

Mali oglasi

Početna / Grad / Grad info /    Sve vijesti iz rubrike info

POSEBNA REGULACIJA PROMETA: Zatvara se cesta od Ilijine Glavice do Vatrogasaca

05.11.2015.


 

Zbog izvođenja radova na pojačanom održavanju Zagrebačke ulice ista će biti zatvorena za promet svih vozila, osim interventnih, na dijelu od Javne garaže pa do spoja s Ulicom Petra Krešimira IV od dana 9. studenog do 24. prosinca 2015. godine, priopćeno je iz dubrovačke gradske uprave.

 - U vrijeme izvođenja navedenih radova promet ulicom Branitelja Dubrovnika odvijat će se dvosmjerno za sve kategorije vozila dok će se promet vozila Ulicom Iza Grada, od Pila do „Vatrogasaca“, odvijati  suprotnim smjerom vožnje od sadašnjega.


 

Sva vozila koja prometuju iz smjera Ilijine glavice prema povijesnoj jezgri preusmjeravati će se na Ulicu Vladimira Nazora, Vukovarsku ulicu, Ulicu Dr. Ante Starčevića, Branitelja Dubrovnika pa nadalje na Ulicu Iza Grada prema odredištu.

 

Sva vozila koja prometuju od Ploča i Zlatnog potoka prema Gružu i Lapadu usmjeravat će se na ulicu II. Dalmatinske brigade nadalje prema vidikovcu na državnu cestu D8.

 

 

Na navedenim ulicama postavit će se privremena prometna signalizacija pa molimo sve sudionike u prometu da prilagode vožnju privremenoj regulaciji prometa, stoji u priopćenju.

Najčitanije (7 dana)


Izdavač:

Župski portal d.o.o.
Put za Petraču 1
20207 Mlini

Impressum:
Kate Šutalo Cvjetković, glavna urednica

© Župski portal d.o.o.
ISSN 1849-1863


Kontakt:

tel/fax +385 20 411 896
mob. +385 98 345 900

e-mail: info@zupskiportal.hr

Marketing:
e-mail: marketing@zupskiportal.hr

Uvjeti korištenja


Početna
Aktualno
Župa
Grad
Konavle
Županija
Zanimljivosti

Ove stranice koriste tzv. kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. Pročitajte više: Uvjeti korištenja