Srijeda, 12. kolovoza 2020.


Početna


Aktualno


Župa


Grad


Konavle


Županija


Zanimljivosti

Župa:    Politika i gospodarstvo    |   Sport    |   Crna kronika    |   Župa info    |   Župski đir    |   

Mali oglasi

Početna / Župa / Župski đir /    Sve vijesti iz rubrike đir

FOTOGALERIJA: Nemo James iz Mlina oduševio koncertom u Bunić Kabogi

04.12.2015.


Ugledni britanski umjetnik, kantautor, gitarist i pjevač Nemo James, poklonio je publici poseban glazbeni ugođaj predstavivši se skladbama sa svog najnovijeg albuma „The Minstrel“. Koncert nazvan „Finding Nemo James „ održan je u četvrtak, 03. prosinca 2015. u ljetnikovcu Bunić Kaboga. 

Nakon vrlo bogate međunarodne glazbene karijere, svoj dom Nemo je pronašao u Mlinima u Župi dubrovačkoj, gdje živi već više od 20 godina i osjeća se domaćim. 

Ovaj koncert prvi je autorski koncert glazbenika pred dubrovačkom publikom, a sve glazbene aranžmane gosp. James pripremio je za ovaj nastup s dubrovačkim umjetnicima, ćije sudjelovanje je sve do početka koncerta ostalo iznenađenje publici koja je oduševljeno reagirala, jer svaku skladbu krasi  kreativnost i obilje emocija i strasti. 

U „Potrazi za Nemom Jamesom“ sudjelovali su prvi put zajedno na sceni:

 

Nemo James, vokal i gitara / Mario Sambrailo (klapa Kaše), vokal  /Lina Ivanković (klapa FA Linđo), solo vokal i prateći vokal / Lući Vierda (klapa FA Linđo), solo vokal i prateći vokal / Paula Lazarević (klapa FA Linđo), prateći vokal / Vicko Dragojević (klapa Kaše), kralj / Ivan Kušelj, truba krilnica / Dario Dado Miladin, conga bubnjevi / Klapa Kaše  / Mihaela Domaćin i Maris Milković (plesni studio Lazareti), balerine /  Zrinka Japunčić, koreograf / Mark Thomas, voditelj. 

Koncert izvrsne fuzije umjetnika koji su se prvi put sreli s Nemom i njegovom glazbom, a svi skupa zvučali su kao da oduvijek pjevaju, sviraju i nastupaju zajedno. Bio je to koncert po mjeri, skladan, elegantan i nadasve originalan kojeg je publika u predivnom ambijentu ljetnikovca Kaboga dočekala s punim oduševljenjem.


 

Na kraju koncerta autor je izjavio:


 

- Moj večerašnji nastup živio je u meni godinama i sada sam konačno dobio priliku podijeliti svoju viziju s predivnom dubrovačkom publikom. Bilo mi je izuzetno zadovoljstvo nastupiti s izvrsnim pjevačicama i pjevačima iz klape FA Linđo i klape Kaše, da konačno moje pjesme zvuče upravo ovako kakve su oduvijek trebale biti.

Najčitanije (7 dana)

U Župi korištena lažna novčanica od 1000 kuna
Novi slučaj zaraze koronom u Župi dubrovačkoj


Izdavač:

Župski portal d.o.o.
Put za Petraču 1
20207 Mlini

Impressum:
Kate Šutalo Cvjetković, glavna urednica

© Župski portal d.o.o.
ISSN 1849-1863


Kontakt:

tel/fax +385 20 411 896
mob. +385 98 345 900

e-mail: info@zupskiportal.hr

Marketing:
e-mail: marketing@zupskiportal.hr

Uvjeti korištenja


Početna
Aktualno
Župa
Grad
Konavle
Županija
Zanimljivosti

Ove stranice koriste tzv. kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. Pročitajte više: Uvjeti korištenja