Subota, 21. srpnja 2018.Početna


Aktualno


Župa


Grad


Konavle


Županija


Zanimljivosti

Župa:    Politika i gospodarstvo    |   Sport    |   Crna kronika    |   Župa info    |   Župski đir    |   

Mali oglasi

Početna / Župa / Župski đir /    Sve vijesti iz rubrike đir

FOTOGALERIJA: Nemo James iz Mlina oduševio koncertom u Bunić Kabogi

04.12.2015.


Ugledni britanski umjetnik, kantautor, gitarist i pjevač Nemo James, poklonio je publici poseban glazbeni ugođaj predstavivši se skladbama sa svog najnovijeg albuma „The Minstrel“. Koncert nazvan „Finding Nemo James „ održan je u četvrtak, 03. prosinca 2015. u ljetnikovcu Bunić Kaboga. 

Nakon vrlo bogate međunarodne glazbene karijere, svoj dom Nemo je pronašao u Mlinima u Župi dubrovačkoj, gdje živi već više od 20 godina i osjeća se domaćim. 

Ovaj koncert prvi je autorski koncert glazbenika pred dubrovačkom publikom, a sve glazbene aranžmane gosp. James pripremio je za ovaj nastup s dubrovačkim umjetnicima, ćije sudjelovanje je sve do početka koncerta ostalo iznenađenje publici koja je oduševljeno reagirala, jer svaku skladbu krasi  kreativnost i obilje emocija i strasti. 

U „Potrazi za Nemom Jamesom“ sudjelovali su prvi put zajedno na sceni:

 

Nemo James, vokal i gitara / Mario Sambrailo (klapa Kaše), vokal  /Lina Ivanković (klapa FA Linđo), solo vokal i prateći vokal / Lući Vierda (klapa FA Linđo), solo vokal i prateći vokal / Paula Lazarević (klapa FA Linđo), prateći vokal / Vicko Dragojević (klapa Kaše), kralj / Ivan Kušelj, truba krilnica / Dario Dado Miladin, conga bubnjevi / Klapa Kaše  / Mihaela Domaćin i Maris Milković (plesni studio Lazareti), balerine /  Zrinka Japunčić, koreograf / Mark Thomas, voditelj. 

Koncert izvrsne fuzije umjetnika koji su se prvi put sreli s Nemom i njegovom glazbom, a svi skupa zvučali su kao da oduvijek pjevaju, sviraju i nastupaju zajedno. Bio je to koncert po mjeri, skladan, elegantan i nadasve originalan kojeg je publika u predivnom ambijentu ljetnikovca Kaboga dočekala s punim oduševljenjem.


 

Na kraju koncerta autor je izjavio:


 

- Moj večerašnji nastup živio je u meni godinama i sada sam konačno dobio priliku podijeliti svoju viziju s predivnom dubrovačkom publikom. Bilo mi je izuzetno zadovoljstvo nastupiti s izvrsnim pjevačicama i pjevačima iz klape FA Linđo i klape Kaše, da konačno moje pjesme zvuče upravo ovako kakve su oduvijek trebale biti.

Najčitanije (7 dana)

Do 1. rujna ulica Put Tihe od 19 do 24 sata postaje pješačka zona
Stabilizirano težište nekretnina na jugu Hrvatske


Izdavač:

Župski portal d.o.o.
Put za Petraču 1
20207 Mlini

Impressum:
Kate Šutalo Cvjetković, glavna urednica

© Župski portal d.o.o.
ISSN 1849-1863


Kontakt:

tel/fax +385 20 411 896
mob. +385 98 345 900

e-mail: info@zupskiportal.hr

Marketing:
e-mail: marketing@zupskiportal.hr

Uvjeti korištenja


Početna
Aktualno
Župa
Grad
Konavle
Županija
Zanimljivosti

Ove stranice koriste tzv. kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. Pročitajte više: Uvjeti korištenja