Utorak, 4. kolovoza 2020.


Početna


Aktualno


Župa


Grad


Konavle


Županija


Zanimljivosti

Konavle:    Politika i gospodarstvo    |   Sport    |   Crna kronika    |   Konavle info    |   Konavoski đir    |   

Mali oglasi

Početna / Konavle / Politika i gospodarstvo /    Sve vijesti iz rubrike Politika i gospodarstvo

Agroturizam Konavle prezentirao godišnje aktivnosti i najavio ovogodišnje Mirise Božića

10.12.2015.


Predstavnici Agroturizma Konavle predvođeni predsjednikom Ivom Vodopićem danas su na službenom prijemu kod župana Nikole Dobroslavića predstavili cjelogodišnji rad koje je ova udruga provodila u ovoj godini. Konavljani su županu prezentirali i nadolazeću manifestaciju 8. Mirisi Božića u Konavlima za koju su od županije službeno zatražili i pokroviteljstvo.

 

Tajnik udruge Luka Anđelinić je kronološki podsjetio na sve njihove projekte kojih je u Agroturizmu Konavle ove godine bilo zaista puno. Na sastanku je istaknuta važnost kontinuiranog rada koji na području Konavala daje značajne rezultate. I ove se godine nastavilo s razvojem turizma za posebne interese a ohrabreni pozitivnim ozračjem brojnie su obitelji krenule s ulaganjem u razvoj ruralnog turizma. Tako je broj smještajnih kapaciteta u ruralnom prostoru Konavala u posljednjih pet godina upeterostručen. Koncept rada koji je predstavljen na sastanku se prema riječima pročelnika Iva Klaića potpuno uklapa u županijski program Rural Dubrovnik Neretva.

 

Župan Dobroslavić je čestitao Agroturizmu Konavle na upornosti i postignutim rezultatima te još jednom istaknuo kako upravo one prednjače u segmentu ponude ruralnog turizma te da Konavle u tom pogledu mogu biti primjer i ostalim dijelovima županije. Naglasio je da će županija i u narednom periodu davati potporu radu udruge.

Na kraju sastanka je županu uručena umjetnička slika nastala na ovogodišnjoj likovnoj koloniji Konavoski koluri koja se održavala u okviru proljetne manigfestacije Proljeće u Konavlima. 

Najčitanije (7 dana)

KORONA: Četvero novozaraženih, dvoje stranaca
LIBERTAS: Novi vozni red autobusa
Što sve ima na Župskoj placi


Izdavač:

Župski portal d.o.o.
Put za Petraču 1
20207 Mlini

Impressum:
Kate Šutalo Cvjetković, glavna urednica

© Župski portal d.o.o.
ISSN 1849-1863


Kontakt:

tel/fax +385 20 411 896
mob. +385 98 345 900

e-mail: info@zupskiportal.hr

Marketing:
e-mail: marketing@zupskiportal.hr

Uvjeti korištenja


Početna
Aktualno
Župa
Grad
Konavle
Županija
Zanimljivosti

Ove stranice koriste tzv. kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. Pročitajte više: Uvjeti korištenja