Subota, 4. srpnja 2020.


Početna


Aktualno


Župa


Grad


Konavle


Županija


Zanimljivosti

Grad:    Politika i gospodarstvo    |   Sport    |   Crna kronika    |   Grad info    |   Gradski đir    |   

Mali oglasi

Početna / Grad / Gradski đir /    Sve vijesti iz rubrike đir

SUSRET S JOKSIMOVIĆEM: Mladoj Antoneli se u Revelinu ostvarila želja

04.01.2016.


Lijepa priča iza kulisa koncerta Željka Joksimovića u dubrovačkom Revelinu. Mlada je obožavateljica poslala Revelinu pismo s velikom željom:


 

‘Zovem se Antonela, imam 14 godina, živim u Štikovici, idem u 8. razred OŠ ‘Marin Getaldić’ u Dubrovniku. Velika sam obožavateljica Željka Joksimovića. Prvi put sam ga vidjela na televiziji, u emisiji X-faktor. Od tada slušam samo njegove pjesme. Bila sam na koncertu u Metkoviću u rujnu. Pobijedila sam u Dubsmash izazovu i kao nagradu dobila dvije ulaznice za koncert u Beogradu i CD s potpisom. Karte za Arenu u Zagrebu, za 13. veljače, odavno su kupljene. Kad sam vidjela da dolazi u Revelin bila sam oduševljena. Taj koncert u Dubrovniku ne smijem propustiti. Željkove pjesme možeš voljeti ili ne, tu nema sredine. Ja ih jednostavno obožavam. Prošla sam neke operacije kuka i zato sam već duže na štakama, iako ne želim od toga raditi predstavu. Želim se fotografirati sa Željkom, ako je ikako moguće’.Antonela je stigla u Revelin ranije i strpljivo s majkom čekala na red za fotografiranje. Takvo se uzbuđenje rijetko viđa. Prije koncerta oko Željka je bila gužva, Antonela je skromna i strpljiva, svi su se već fotografirali i činilo se da neće uspjeti. Joksimović je, sa slušalicom u ušima, već krenuo prema pozornici. Puni je revelin brujao u isčekivanju. Ipak, kad ju je Željkov menadžer vidio na štakama, odmah je pristao na još jednu, Antoneli tako važnu fotografiju. Evo je. Antonela je sretna, poručuju iz CC Revelin.

Najčitanije (7 dana)

Mladić iz Župe ima koronu
KAKVOĆA MORA: Srebreno tek zadovoljilo uvjete
KORONA: Nema novih slučajeva, 162 osobe u samoizolaciji


Izdavač:

Župski portal d.o.o.
Put za Petraču 1
20207 Mlini

Impressum:
Kate Šutalo Cvjetković, glavna urednica

© Župski portal d.o.o.
ISSN 1849-1863


Kontakt:

tel/fax +385 20 411 896
mob. +385 98 345 900

e-mail: info@zupskiportal.hr

Marketing:
e-mail: marketing@zupskiportal.hr

Uvjeti korištenja


Početna
Aktualno
Župa
Grad
Konavle
Županija
Zanimljivosti

Ove stranice koriste tzv. kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. Pročitajte više: Uvjeti korištenja