Nedjelja, 7. lipnja 2020.


Početna


Aktualno


Župa


Grad


Konavle


Županija


Zanimljivosti

Grad:    Politika i gospodarstvo    |   Sport    |   Crna kronika    |   Grad info    |   Gradski đir    |   

Mali oglasi

Početna / Grad / Gradski đir /    Sve vijesti iz rubrike đir

Zdravko Čolić na svetog Vlaha pjeva u Revelinu

04.01.2016.


Najpopularniji će pjevač ovih prostora, Zdravko Čolić, na samu Festu Svetog Vlaha, dakle 3. veljače nastupiti u dubrovačkom Culture clubu Revelin.  Bit će to koncert u sklopu turneje nazvane ‘Vatra i barut’ na kojoj je u nešto manje od dvije godine prošao 40 gradova i nastupio pred 400 tisuća ljudi. U Hrvatskoj je punio zagrebačku i splitsku Arenu, još jedanputa potvrdivši da ga slušaju sve generacije. Očito, ljubavna tematika prolazi u svim zemljama regije:


 

‘ Ljubavna tematika je nešto o čemu jedino treba pjevati. Muzika možda može i skinuti režim, ali ako ovako gledam iz perspektive publike, posebno kad  je ona u većini ženska, onda gledam to u kontekstu ljubavne tematike, ja mislim da bi svi ljudi trebali pjevati o ljubavi’, kaže Čolić.‘Produži dalje’, ‘Pjevam danju, pjevam noću’, ‘Gori vatra’, ‘Mađarica’, ‘Ti si mi u krvi’, ‘Pjesmo moja’ i mnoge druge pjesme, bezvremenski su hitovi koje, osim starijih, rado pjevaju nove generacije, rođene puno nakon vremena u kojima je najveći broj tih hitova nastajao. Na 14 albuma koliko je objavio od početka karijere i prvog albuma ‘Ti i ja’, objavljenog još 1975., pregršt je hitova, pa je Čolić jedan od onih koji nema problema izabrati repertoar za ovako velik koncert, na Dubrovniku tako važan i velik dan, poručuju organizatori.

Najčitanije (7 dana)

Javni natječaj za zakup javnih površina na lukobranu u Mlinima
Jadrolinja će Gradu Dubrovniku uputiti prijedlog za povezivanje Elafita modernim brodom
Stožer: Na jugu Hrvatske nitko nije u samoizolaciji zbog korone


Izdavač:

Župski portal d.o.o.
Put za Petraču 1
20207 Mlini

Impressum:
Kate Šutalo Cvjetković, glavna urednica

© Župski portal d.o.o.
ISSN 1849-1863


Kontakt:

tel/fax +385 20 411 896
mob. +385 98 345 900

e-mail: info@zupskiportal.hr

Marketing:
e-mail: marketing@zupskiportal.hr

Uvjeti korištenja


Početna
Aktualno
Župa
Grad
Konavle
Županija
Zanimljivosti

Ove stranice koriste tzv. kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. Pročitajte više: Uvjeti korištenja