Petak, 29. svibnja 2020.


Početna


Aktualno


Župa


Grad


Konavle


Županija


Zanimljivosti

Grad:    Politika i gospodarstvo    |   Sport    |   Crna kronika    |   Grad info    |   Gradski đir    |   

Mali oglasi

Početna / Grad / Gradski đir /    Sve vijesti iz rubrike đir

Na zahtjeve publike Čolić pjeva u Revelinu 6. veljače

09.01.2016.


Najpopularniji će pjevač ovih prostora, Zdravko Čolić, nastupiti u dubrovačkom Culture clubu Revelin, u subotu, 6. veljače.   

Kako stoji u priopćenju iz CC Revelin, čim je koncert najavljen, prvotno za srijedu, 3. veljače, organizatori su doslovno zasuti pozivima i mailovima iz cijele Hrvatske. Potražnja za ulaznicama je nezapamćena, a posebno su česte bile molbe da se koncert održi tijekom vikenda, kako bi stotine obožavatelja, koji ga nisu uspjeli vidjeti na zadnjoj turneji, mogle doputovati  na koncert u Dubrovnik. Kad je čuo za ogroman interes i molbe publike, Zdravko Čolić je odmah pristao na novi datum. Koncert u Revelinu će zato, na opće oduševljenje, biti održan u subotu, 6. veljače. Sve kupljene ulaznice vrijede za novi datum koncerta. Podsjetimo, riječ je o koncertu u sklopu turneje ‘Vatra i barut’, na kojoj je u nešto manje od dvije godine Čolić prošao 40 gradova i nastupio pred 400 tisuća ljudi, poručuju organizatori.

Najčitanije (7 dana)


Izdavač:

Župski portal d.o.o.
Put za Petraču 1
20207 Mlini

Impressum:
Kate Šutalo Cvjetković, glavna urednica

© Župski portal d.o.o.
ISSN 1849-1863


Kontakt:

tel/fax +385 20 411 896
mob. +385 98 345 900

e-mail: info@zupskiportal.hr

Marketing:
e-mail: marketing@zupskiportal.hr

Uvjeti korištenja


Početna
Aktualno
Župa
Grad
Konavle
Županija
Zanimljivosti

Ove stranice koriste tzv. kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. Pročitajte više: Uvjeti korištenja