Srijeda, 8. srpnja 2020.


Početna


Aktualno


Župa


Grad


Konavle


Županija


Zanimljivosti

Županija:    Politika i gospodarstvo    |   Sport    |   Crna kronika    |   Županija info    |   Županijski đir    |   

Mali oglasi

Početna / Županija / Politika i gospodarstvo /    Sve vijesti iz rubrike Politika i gospodarstvo

Uspješno završeno 5 DUNEA-inih projekata iz IPA Prekograničnog programa

13.01.2016.


Na Programskoj konferenciji, organiziranoj povodom uspješno završenih 12 projekata iz dva Poziva IPA Prekograničnog programa Hrvatska – Crna Gora 2007. – 2013., sudjelovala je direktorica Regionalne razvojne agencije DUNEA-e Melanija Milić.

 

 

Govoreći na panelu u okviru 'Mjere 1.2. Zajednički turistički i kulturni prostor' direktorica Milić predstavljala je čak četri projekta u kojima je DUNEA sudjelovala – Nature for Future i Wine, kao nositelj te OLIVE i SUD SIT kao partner u projektu. Ukupna vrijednost ova četri projekta iznosi 12,8 milijuna kuna.

 

 

Na panelu 'Mjera 1.1. zajedničke akcije za zaštitu životne sredine, prirodnog i kulturnog nasljeđa' predstavljen je i projekt Baština pokretač razvoja HERTIAGE, ukupne vrijednosti 4,2 milijuna kuna na kojem je, uz Zavod za prostorno uređenje DNŽ, kao partner sudjelovala i DUNEA. Uz ove dvije institucije iz DNŽ, na konferenciji su sudjelovali i predstavnici Javne ustanove za upravljanje zaštićenim prirodnim vrijednostima.

 

 

Programska konferencija održana je 11. siječnja 2016. u Podgorici, u organizaciji Zajedničkog tehničkog tajništva IPA Prekograničnog programa Hrvatska – Crna Gora 2007. – 2013., a sudjelovali su i predstavnici Ministarstva regionalnog razvoja i fondova EU Republike Hrvatske te Ministarstva vanjskih poslova i europskih integracija Crne Gore.

Najčitanije (7 dana)


Izdavač:

Župski portal d.o.o.
Put za Petraču 1
20207 Mlini

Impressum:
Kate Šutalo Cvjetković, glavna urednica

© Župski portal d.o.o.
ISSN 1849-1863


Kontakt:

tel/fax +385 20 411 896
mob. +385 98 345 900

e-mail: info@zupskiportal.hr

Marketing:
e-mail: marketing@zupskiportal.hr

Uvjeti korištenja


Početna
Aktualno
Župa
Grad
Konavle
Županija
Zanimljivosti

Ove stranice koriste tzv. kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. Pročitajte više: Uvjeti korištenja