Ponedjeljak, 13. srpnja 2020.


Početna


Aktualno


Župa


Grad


Konavle


Županija


Zanimljivosti

Županija:    Politika i gospodarstvo    |   Sport    |   Crna kronika    |   Županija info    |   Županijski đir    |   

Mali oglasi

Početna / Županija / Županija info /    Sve vijesti iz rubrike info

Pripreme za forum Strategije EU za jadransku i jonsku regiju

13.01.2016.


Župan Nikola Dobroslavić i suradnici sastali su se s predstavnicima MVEP s ciljem pripreme  za organizaciju godišnjeg foruma Strategije EU za jadransku i jonsku regiju (EUSAIR), koji će se održati u Dubrovniku 12-13 Svibnja 2016. godine.

 

 

Obzirom  na poseban interes i aktivnosti Dubrovačko-neretvanske županije kroz Jadransko-jonsku euroregiju razgovaralo se o mogućim temama i posebnim radionicama u okviru Foruma.

 

 

Forum će okupiti oko 800 sudionika uključujići ministre vanjskih poslova država sudionica Strategije , visoke predstavnike Europske komisije, dionike iz nadležnih ministarstava, jedinica lokalne i regionalne samouprave, obrazovnih i znanstveno-istraživačkih institucija, privatnog sektora, civilnog društva i druge.

 

 

Raspravljat će se o provedbi Strategije u okviru četiri stupa; povezivanja regije, plavog rasta, kvalitete okoliša te održivog i konkurentnog turizma. Župan Dobroslavić je pritom naglasio značaj Foruma kao platforme za isticanje i promicanje hrvatskih projektnih prioriteta unutar same Strategije, te njegovu vrijednost u kontekstu promocije Hrvatske i Dubrovnika kao turističke destinacije koji posjeduje sve potrebne preduvjete za organizaciju ovog značajnog događaja. Pritom je istaknuo kako je Hrvatska unutar Strategije su-koordinator IV. stupa pod nazivom „Održivi turizam“, stoji u priopćenju iz Županije. 

Najčitanije (7 dana)

Stožer: Sedam novozaraženih na jugu Hrvatske


Izdavač:

Župski portal d.o.o.
Put za Petraču 1
20207 Mlini

Impressum:
Kate Šutalo Cvjetković, glavna urednica

© Župski portal d.o.o.
ISSN 1849-1863


Kontakt:

tel/fax +385 20 411 896
mob. +385 98 345 900

e-mail: info@zupskiportal.hr

Marketing:
e-mail: marketing@zupskiportal.hr

Uvjeti korištenja


Početna
Aktualno
Župa
Grad
Konavle
Županija
Zanimljivosti

Ove stranice koriste tzv. kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. Pročitajte više: Uvjeti korištenja