Subota, 4. srpnja 2020.


Početna


Aktualno


Župa


Grad


Konavle


Županija


Zanimljivosti

Županija:    Politika i gospodarstvo    |   Sport    |   Crna kronika    |   Županija info    |   Županijski đir    |   

Mali oglasi

Početna / Županija / Politika i gospodarstvo /    Sve vijesti iz rubrike Politika i gospodarstvo

Županija dodijelila potpore za poticanje male brodogradnje za 2015. godinu

14.01.2016.


Župan Nikola Dobroslavić potpisao je Ugovore o dodjeli potpore za poticanje male brodogradnje na području Dubrovačko-neretvanske županije s odabranim korisnicima koji se ispunili tražene kriterije.

 

 

Naime, Program poticanja male brodogradnje Županija je započela u drugoj polovici prošle godine, a što čini novost u razvojnim programima Dubrovačko-neretvanske županije.

Svrha programa je poticati brodare i brodogradilišta na području Županije na suradnju i međusobnu poslovnu povezanost brodogradnje kao industrijeske djelatnosti te brodara kao dijela turisitičke i gospodarske djelatnosti.

Slijedom provedenog natječaja Županija je putem ovog programa dodijelila 128.000,00 kuna brodogradilištima i brodarima s područja županije.

Župan je ovom prilikom izrazio zadovoljstvo postignutim učincima programa te najavio nastavak ovih aktivnosti u ovoj proračunskoj  godini. Također, zahvalio je brodogradilištima i brodarima na doprinosu u ukupnom županijskom gospodarstvu te istaknuo da su i u ovom trenutku u Županiji otvorene tri kreditne linije putem programa Razvoj, Ruralni razvoj te Mjera 1, a kojima Županija pomaže male i srednje poduzetnike u ostvarenju gospodarskih aktivnosti. 

 

 

Korisnici potpora zahvalili su na dodijeljenim potporama te pokretanju i nastavku gospodarskih aktivnosti  koji potvrđuju pozitivno investicijsko okruzenje u Dubrovačko-neretvanskoj županiji.

 

 

Potpisivanju ugovora nazočili su saborski zastupnik Branko Bačić i pročelnik Upravnog odjela za turizam, pomorstvo, poduzetništvo i energetiku Ivo Klaić.

Najčitanije (7 dana)

Mladić iz Župe ima koronu
KAKVOĆA MORA: Srebreno tek zadovoljilo uvjete
KORONA: Nema novih slučajeva, 162 osobe u samoizolaciji


Izdavač:

Župski portal d.o.o.
Put za Petraču 1
20207 Mlini

Impressum:
Kate Šutalo Cvjetković, glavna urednica

© Župski portal d.o.o.
ISSN 1849-1863


Kontakt:

tel/fax +385 20 411 896
mob. +385 98 345 900

e-mail: info@zupskiportal.hr

Marketing:
e-mail: marketing@zupskiportal.hr

Uvjeti korištenja


Početna
Aktualno
Župa
Grad
Konavle
Županija
Zanimljivosti

Ove stranice koriste tzv. kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. Pročitajte više: Uvjeti korištenja