Srijeda, 22. siječnja 2020.


Početna


Aktualno


Župa


Grad


Konavle


Županija


Zanimljivosti

Grad:    Politika i gospodarstvo    |   Sport    |   Crna kronika    |   Grad info    |   Gradski đir    |   

Mali oglasi

Početna / Grad / Grad info /    Sve vijesti iz rubrike info

FOTOGALERIJA: Kviz za srednjoškolce posvećen svetom Vlahu

28.01.2016.


Realizacija projekta pod nazivom „Kreativno znanje“ započela je održavanjem kviza za srednjoškolce u srijedu, 27. siječnja, u Znanstvenoj knjižnici. Na tematskom kvizu posvećenom svetom Vlahu najviše znanja pokazali su članovi tima  Biskupijske klasične gimnazije Ruđera Boškovića pod mentorstvom Marije Marušić-Čizmić, a natjecala su se još dva tima iz Gimnazije Dubrovnik te jedan iz Umjetničke škole Luke Sorkočevića. 

Ovim događanjem i Durovačke knjižnice uključile su se u obilježavanje ''2016. - Godine svetoga Vlaha“, koju je proglasilo Gradsko vijeće Grada Dubrovnika povodom 1700-te obljetnice mučeničke smrti dubrovačkog parca.
„Kreativno znanje“ zajednički je projekt Udruge za razvoj civilnog društva BONSAI i Dubrovačkih knjižnica. Suradnja će se ostvariti  kroz deset programa koji obuhvaćaju tematske kvizove za srednjoškolce i radionice za osnovnoškolce, a sve u cilju promicanja znanja, knjige i kulture čitanja, poticanja kreativnosti kod mladih, te razvoja volonterstva. Medijski partner projekta je studentski radio Sveučilišta u Dubrovniku – UNIDU.

Najčitanije (7 dana)


Izdavač:

Župski portal d.o.o.
Put za Petraču 1
20207 Mlini

Impressum:
Kate Šutalo Cvjetković, glavna urednica

© Župski portal d.o.o.
ISSN 1849-1863


Kontakt:

tel/fax +385 20 411 896
mob. +385 98 345 900

e-mail: info@zupskiportal.hr

Marketing:
e-mail: marketing@zupskiportal.hr

Uvjeti korištenja


Početna
Aktualno
Župa
Grad
Konavle
Županija
Zanimljivosti

Ove stranice koriste tzv. kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. Pročitajte više: Uvjeti korištenja