Subota, 21. srpnja 2018.Početna


Aktualno


Župa


Grad


Konavle


Županija


Zanimljivosti

Županija:    Politika i gospodarstvo    |   Sport    |   Crna kronika    |   Županija info    |   Županijski đir    |   

Mali oglasi

Početna / Županija / Županija info /    Sve vijesti iz rubrike info

Projekt BETSA – održana zajednička strateška radionica

22.02.2016.


U sklopu projekta BETSA (Bird-watching and Eco Tourism in South Adriatic - Promatranje ptica i eko turizam na južnom Jadranu) održana je „Zajednička strateška radionica“ u Baškoj Vodi.

 

 

 

Cilj projekta, koji je financiran od strane IPA prekograničnog programa - Hrvatska Crna Gora ukupne vrijednosti 101 tisića eura, je plasman zajedničke eko turističke ponude koja uključuje promatranje ptica i promociju bio raznolikosti, zasnovanu na specifičnim domaćim i inozemnim segmentima.

 

 

 

Na radionici su sudjelovali i predstavnici Javne ustanove za upravljanje zaštićenim djelovima prirode Dubrovačko-neretvanske županije u vidu podrške BETSA projektu u definiranju mikrolokacija za  staze predviđene spomenutim projektom.

 

 

 

Radionica je okupila 50-ak pružatelja turističkih usluga s područja Boke kotorske, Konavala, doline Neretve i Biokova s ciljem međusobnog upoznavanja turističkih ponuđača iz Hrvatske i Crne Gore, kao i kreiranje zajedničkih inicijativa s posebnim naglaskom na promatranje ptica.

 

 

 

Na radionici su također predstavljeni i međunarodni primjeri dobre prakse s područja eko turizma i turizma promatranja ptica, a dogovorena je i zajednička vizija i strateški ciljevi turističke ponude BETSA projekta. Prijedlozi za uspostavljanje različitih inicijativa predloženi tijekom radionice bit će uvršteni u strategiju koja će biti osnova za razvijanje prekograničnih putopisa.

Najčitanije (7 dana)

Do 1. rujna ulica Put Tihe od 19 do 24 sata postaje pješačka zona
Stabilizirano težište nekretnina na jugu Hrvatske


Izdavač:

Župski portal d.o.o.
Put za Petraču 1
20207 Mlini

Impressum:
Kate Šutalo Cvjetković, glavna urednica

© Župski portal d.o.o.
ISSN 1849-1863


Kontakt:

tel/fax +385 20 411 896
mob. +385 98 345 900

e-mail: info@zupskiportal.hr

Marketing:
e-mail: marketing@zupskiportal.hr

Uvjeti korištenja


Početna
Aktualno
Župa
Grad
Konavle
Županija
Zanimljivosti

Ove stranice koriste tzv. kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. Pročitajte više: Uvjeti korištenja