Nedjelja, 5. srpnja 2020.


Početna


Aktualno


Župa


Grad


Konavle


Županija


Zanimljivosti

Županija:    Politika i gospodarstvo    |   Sport    |   Crna kronika    |   Županija info    |   Županijski đir    |   

Mali oglasi

Početna / Županija / Županija info /    Sve vijesti iz rubrike info

Projekt BETSA – održana zajednička strateška radionica

22.02.2016.


U sklopu projekta BETSA (Bird-watching and Eco Tourism in South Adriatic - Promatranje ptica i eko turizam na južnom Jadranu) održana je „Zajednička strateška radionica“ u Baškoj Vodi.

 

 

 

Cilj projekta, koji je financiran od strane IPA prekograničnog programa - Hrvatska Crna Gora ukupne vrijednosti 101 tisića eura, je plasman zajedničke eko turističke ponude koja uključuje promatranje ptica i promociju bio raznolikosti, zasnovanu na specifičnim domaćim i inozemnim segmentima.

 

 

 

Na radionici su sudjelovali i predstavnici Javne ustanove za upravljanje zaštićenim djelovima prirode Dubrovačko-neretvanske županije u vidu podrške BETSA projektu u definiranju mikrolokacija za  staze predviđene spomenutim projektom.

 

 

 

Radionica je okupila 50-ak pružatelja turističkih usluga s područja Boke kotorske, Konavala, doline Neretve i Biokova s ciljem međusobnog upoznavanja turističkih ponuđača iz Hrvatske i Crne Gore, kao i kreiranje zajedničkih inicijativa s posebnim naglaskom na promatranje ptica.

 

 

 

Na radionici su također predstavljeni i međunarodni primjeri dobre prakse s područja eko turizma i turizma promatranja ptica, a dogovorena je i zajednička vizija i strateški ciljevi turističke ponude BETSA projekta. Prijedlozi za uspostavljanje različitih inicijativa predloženi tijekom radionice bit će uvršteni u strategiju koja će biti osnova za razvijanje prekograničnih putopisa.

Najčitanije (7 dana)

Mladić iz Župe ima koronu
KAKVOĆA MORA: Srebreno tek zadovoljilo uvjete
KORONA: Nema novih slučajeva, 162 osobe u samoizolaciji


Izdavač:

Župski portal d.o.o.
Put za Petraču 1
20207 Mlini

Impressum:
Kate Šutalo Cvjetković, glavna urednica

© Župski portal d.o.o.
ISSN 1849-1863


Kontakt:

tel/fax +385 20 411 896
mob. +385 98 345 900

e-mail: info@zupskiportal.hr

Marketing:
e-mail: marketing@zupskiportal.hr

Uvjeti korištenja


Početna
Aktualno
Župa
Grad
Konavle
Županija
Zanimljivosti

Ove stranice koriste tzv. kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. Pročitajte više: Uvjeti korištenja