Petak, 18. listopada 2019.


Početna


Aktualno


Župa


Grad


Konavle


Županija


Zanimljivosti

Grad:    Politika i gospodarstvo    |   Sport    |   Crna kronika    |   Grad info    |   Gradski đir    |   

Mali oglasi

Početna / Grad / Politika i gospodarstvo /    Sve vijesti iz rubrike Politika i gospodarstvo

Forum obiteljskog smještaja: Obogatiti znanja i pripremiti se za sezonu

23.02.2016.


Hrvatska gospodarska komora, Županijska komora Dubrovnik i Turistička zajednica grada Dubrovnika u suradnji s Gradom Dubrovnikom organiziraju u četvrtak,  3.ožujka 2016., s početkom u 9.30 sati, Forum obiteljskog smještaja, koji će se održati u hotelu Rixos Libertas.

 

 

Forum je namijenjen novim i postojećim privatnim iznajmljivačima, a beplatni program obuhvaća različita predavanja. Tema koja je najzanimljivija svim iznajmljivačima je „Prezentacija sustava za prijavu i odjavu turista e visitor“, a novi program  nacionalnog sustava za prijavu i odjavu turista predstavit će Eta Lović, Koordinator za statistiku i boravišnu pristojbu Turističke zajednice grada Dubrovnika. Agencija za mystery shopping  „Heraklea“, Sanja Gomuzak i Željka Bakmaz održat će predavanje „Kvaliteta usluge i dodatna prodaja“, dok će temu „Biocleaned - Izvrsnost za popunjenost“ predstaviti tvrtka „Rain Technologies“, Ida Čubelić i Alan Lučić. O Startup-u – sustavu upravljanja najmovima nazočne će upoznati Davor Palčec,  tvrtka „My rent“,  a o Trip Advisoru i kako poboljšati vlastite ocjene na webu govorit će Vedran Pražen, tvrtka „Mobiexplore“. Ovom prigodom Tonči Daničić predstavit će i projekt Grada Dubrovnika „Dubrovnik Card“, dok će Dr.Vicko Mihaljević iz Crvenog  Križa educirati privatne iznajmljivače u pružanju prve pomoći. 

 

 

Za cijelo vrijeme trajanja Foruma održat će se i individualna savjetovanja s potencijalnim partnerima (dobavljačima usluga) privatnih iznajmljivača.

 

 

Iz gradske Turističke zajednice pozivaju sve zainteresirane privatne iznajmljivače da se pridruže Forumu privatnog smještaja u četvrtak, 3. ožujka 2016. u hotelu Rixos Libertas s početkom u 9.30 sati, kako bi kroz ovaj edukativni program obogatili svoja znanja i pripremili se za predstojeću turističku sezonu 2016. godine.

Najčitanije (7 dana)

Zakup kućica za Dubrovački zimski festival
Promotivni film Dubrovnik Riviera osvojio tri nove nagrade na Zagreb Tourfilm Festivalu
OPĆINA ŽUPA: Predložite programe za različite javne potrebe


Izdavač:

Župski portal d.o.o.
Put za Petraču 1
20207 Mlini

Impressum:
Kate Šutalo Cvjetković, glavna urednica

© Župski portal d.o.o.
ISSN 1849-1863


Kontakt:

tel/fax +385 20 411 896
mob. +385 98 345 900

e-mail: info@zupskiportal.hr

Marketing:
e-mail: marketing@zupskiportal.hr

Uvjeti korištenja


Početna
Aktualno
Župa
Grad
Konavle
Županija
Zanimljivosti

Ove stranice koriste tzv. kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. Pročitajte više: Uvjeti korištenja