Subota, 15. kolovoza 2020.


Početna


Aktualno


Župa


Grad


Konavle


Županija


Zanimljivosti

Grad:    Politika i gospodarstvo    |   Sport    |   Crna kronika    |   Grad info    |   Gradski đir    |   

Mali oglasi

Početna / Grad / Politika i gospodarstvo /    Sve vijesti iz rubrike Politika i gospodarstvo

Forum obiteljskog smještaja: Obogatiti znanja i pripremiti se za sezonu

23.02.2016.


Hrvatska gospodarska komora, Županijska komora Dubrovnik i Turistička zajednica grada Dubrovnika u suradnji s Gradom Dubrovnikom organiziraju u četvrtak,  3.ožujka 2016., s početkom u 9.30 sati, Forum obiteljskog smještaja, koji će se održati u hotelu Rixos Libertas.

 

 

Forum je namijenjen novim i postojećim privatnim iznajmljivačima, a beplatni program obuhvaća različita predavanja. Tema koja je najzanimljivija svim iznajmljivačima je „Prezentacija sustava za prijavu i odjavu turista e visitor“, a novi program  nacionalnog sustava za prijavu i odjavu turista predstavit će Eta Lović, Koordinator za statistiku i boravišnu pristojbu Turističke zajednice grada Dubrovnika. Agencija za mystery shopping  „Heraklea“, Sanja Gomuzak i Željka Bakmaz održat će predavanje „Kvaliteta usluge i dodatna prodaja“, dok će temu „Biocleaned - Izvrsnost za popunjenost“ predstaviti tvrtka „Rain Technologies“, Ida Čubelić i Alan Lučić. O Startup-u – sustavu upravljanja najmovima nazočne će upoznati Davor Palčec,  tvrtka „My rent“,  a o Trip Advisoru i kako poboljšati vlastite ocjene na webu govorit će Vedran Pražen, tvrtka „Mobiexplore“. Ovom prigodom Tonči Daničić predstavit će i projekt Grada Dubrovnika „Dubrovnik Card“, dok će Dr.Vicko Mihaljević iz Crvenog  Križa educirati privatne iznajmljivače u pružanju prve pomoći. 

 

 

Za cijelo vrijeme trajanja Foruma održat će se i individualna savjetovanja s potencijalnim partnerima (dobavljačima usluga) privatnih iznajmljivača.

 

 

Iz gradske Turističke zajednice pozivaju sve zainteresirane privatne iznajmljivače da se pridruže Forumu privatnog smještaja u četvrtak, 3. ožujka 2016. u hotelu Rixos Libertas s početkom u 9.30 sati, kako bi kroz ovaj edukativni program obogatili svoja znanja i pripremili se za predstojeću turističku sezonu 2016. godine.

Najčitanije (7 dana)

Novi slučaj zaraze koronom u Župi dubrovačkoj


Izdavač:

Župski portal d.o.o.
Put za Petraču 1
20207 Mlini

Impressum:
Kate Šutalo Cvjetković, glavna urednica

© Župski portal d.o.o.
ISSN 1849-1863


Kontakt:

tel/fax +385 20 411 896
mob. +385 98 345 900

e-mail: info@zupskiportal.hr

Marketing:
e-mail: marketing@zupskiportal.hr

Uvjeti korištenja


Početna
Aktualno
Župa
Grad
Konavle
Županija
Zanimljivosti

Ove stranice koriste tzv. kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. Pročitajte više: Uvjeti korištenja