Subota, 15. kolovoza 2020.


Početna


Aktualno


Župa


Grad


Konavle


Županija


Zanimljivosti

Grad:    Politika i gospodarstvo    |   Sport    |   Crna kronika    |   Grad info    |   Gradski đir    |   

Mali oglasi

Početna / Grad / Grad info /    Sve vijesti iz rubrike info

Nema semafora na Vidikovcu, Zagrebačka se asfaltira ovaj vikend

09.03.2016.


U utorak navečer uklonjena je privremena regulacija semaforima postavljenim na križanju Ulice Druge Dalmatinske brigade i državne ceste D8 na vidikovcu i promet se odvija na redovan režim. 

 

 

Na sastanku gradonačelnika Grada Dubrovnika Andra Vlahušića s pročelnicom Upravnog odjela za promet, stanogradnju i razvojne projekte i njenim timom, a kojem su nazočili predstavnici prometne policije, tvrtke Dubrovnik ceste i izvođači radova najavljeno je kako će nakon ishođenja svih potrebnih suglasnosti, radovi na asfaltiranju Zagrebačke ulice biti za ovaj vikend.

 

 

- Stoga se otvaranje ulice za promet očekuje najkasnije do sredine idućeg tjedna, ukoliko to dopuste vremenske prilike, poručuju iz dubrovačke gradske uprave. 

 

 


- Radove na izgradnji kolektora oborinske odvodnje usporile su nepovoljne vremenske prilike, a uzimajući u obzir sve okolnosti i zahtjevnost radova, INA-i je suglasnost produžena do 5. travnja uz napomenu da svi radovi na prometnici moraju do tada biti završeni kako bi se promet ovim dijelom grada normalizirao, stoji  također u priopćenju.

Najčitanije (7 dana)

Novi slučaj zaraze koronom u Župi dubrovačkoj


Izdavač:

Župski portal d.o.o.
Put za Petraču 1
20207 Mlini

Impressum:
Kate Šutalo Cvjetković, glavna urednica

© Župski portal d.o.o.
ISSN 1849-1863


Kontakt:

tel/fax +385 20 411 896
mob. +385 98 345 900

e-mail: info@zupskiportal.hr

Marketing:
e-mail: marketing@zupskiportal.hr

Uvjeti korištenja


Početna
Aktualno
Župa
Grad
Konavle
Županija
Zanimljivosti

Ove stranice koriste tzv. kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. Pročitajte više: Uvjeti korištenja