Petak, 29. ožujka 2024.



Početna


Aktualno


Župa


Grad


Konavle


Županija


Zanimljivosti

Grad:    Politika i gospodarstvo    |   Sport    |   Crna kronika    |   Grad info    |   Gradski đir    |   

Mali oglasi

Početna / Grad / Sport /    Sve vijesti iz rubrike Sport

VATERPOLO: Okršaj Juga i Pro Recca u Gružu

10.03.2016.


U subotu 12. ožujka na bazenu u Gružu, vaterpoliste Jug Croatia osiguranja očekuje veliki derbi sedmog kola Lige prvaka protiv aktualnog prvaka Europe, talijanskog diva Pro Recca.



 

Tim povodom, u klupskim prostorijama na bazenu u Gružu održana je konferencija za novinare na kojoj su se nazočnim novinarima obratili direktor Kluba Ognjen Kržić, trener prve momčadi Vjekoslav Kobešdak te ljevoruki napadač Xavi Garcia.



 

'O Reccu se sve zna. Godinama su najbolja i najstabilnija momčad u Europi. I ove su sezone favoriti. Naša utakmica protiv njih u Soriju je jedina utakmica u sezoni gdje smo se doslovno raspali u svakom pogledu. Pokriveni su na svim pozicijama s ponajboljim svjetskim igračima. Puno se stvari treba poklopit da bi se s njima moglo igrat. Mislim da ključan element tjelesna priprema, jer protiv momčadi kao što je Recco svatko 'pukne' u jednom trenutku ukoliko nije na 110%.' kazao je Kobešdak.



 

Xavi Garcia je izostankom Mara Jokovića dirigirao desnom stranom Jugovog napada i vjeruje kako se utakmica iz Sorija ne može ponoviti.



 

'Tamo smo stigli odmah nakon osvajanja trofeja, bili smo ispražnjeni i zato smo odigrali slabu utakmicu.

Siguran sam da de ova utakmica biti puno drukčija od one koju smo odigrali u Soriju krajem prošle godine', rekao je Garcia na tečnom hrvatskom. Španjolac s hrvatskom putovnicom vjeruje u pozitivan ishod.



 

Na utakmici protiv Medveščaka u momčad se nakon tri mjeseca vratio Maro Jokovid.



 

'Povratak Jokovića odlična je vijest jer se osjećao njegov izostanak bez obzira što su Xavi i ostali igrači desne strane odradili odličan posao. On još nije maksimalno spreman, ali vjerujem da će kroz kratko vrijeme biti u formi koja ga je krasila prije ozljede', rekao je Jugov strateg.

 

'Dobra igra i eventualna pobjeda protiv Recca bila bi nam vjetar u leđa pred predstojeći Final four Regionalne lige. Pozivam sve navijače da napune Gruž, jer nam je osim dobre igre potrebna i podrška s tribina', dodao je direktor Ognjen Kržić.



 

Nakon šest odigranih kola, Pro Recco i Jug CO vodedi su na tablici skupine B s 15 bodova, slijedi Szolnoki sa 12, Partizan i OSC imaju po 6 dok je Galatasaray bez bodova.




Utakmica Pro Recco - Jug CO na programu je u subotu 12. ožujka u 20,30 sati, a izravan prijenos možete pogledati na programu Arenasport 1.

Najčitanije (7 dana)

PU dubrovačko-neretvanska zapošljava u više odjela, provjerite uvjete
Lonza odgovara na pitanje tko će biti kandidat HDZ-a za župskog načelnika
Grofovi obnovili hrvatsku zastavu na stijeni poviše Komolca


Izdavač:

Župski portal d.o.o.
Put za Petraču 1
20207 Mlini
OIB: 89930037338

Impressum:
Kate Šutalo Cvjetković, glavna urednica

© Župski portal d.o.o.
ISSN 1849-1863


Kontakt:

tel/fax +385 20 411 896
mob. +385 98 345 900

e-mail: info@zupskiportal.hr

Marketing:
e-mail: marketing@zupskiportal.hr

Uvjeti korištenja


Početna
Aktualno
Župa
Grad
Konavle
Županija
Zanimljivosti

Ove stranice koriste tzv. kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. Pročitajte više: Uvjeti korištenja