Subota, 21. srpnja 2018.Početna


Aktualno


Župa


Grad


Konavle


Županija


Zanimljivosti

Županija:    Politika i gospodarstvo    |   Sport    |   Crna kronika    |   Županija info    |   Županijski đir    |   

Mali oglasi

Početna / Županija / Županija info /    Sve vijesti iz rubrike info

POLICIJA: Predložite lokacije za pojačan nadzor brzine kretanja vozila

04.04.2016.


Prometna policija će na svim prometnicama Policijske uprave dubrovačko-neretvanske  21./22. travnja  provoditi 24-satnu akciju pojačanog nadzora brzine kretanja vozila.

 

 

I ovom prilikom napominjemo da je nepropisna i neprilagođena brzina jedan od glavnih uzroka stradavanja u prometnim nesrećama, a poglavito onim s najtežim posljedicama, stoga se ovom akcijom nastoji podići razina svijesti kod vozača u odnosu na brzinu kretanja vozila, ali i poštivanja ostalih prometnih propisa kako svojim ponašanjem u prometu ne bi ugrozili svoju, ali i sigurnost ostalih sudionika u prometu.

 

 

Akcija će se provoditi kontinuirano na velikom broju lokacija, u naseljenim mjestima i izvan njih pri čemu će se koristiti svi raspoloživi uređaji za nadzor brzine kretanja i maksimalno raspoloživi broj policijskih službenika.

 

 

Radi ostvarenja ciljeva akcije te senzibiliziranja javnosti o ovoj problematici, pozivamo građane da se aktivno uključe u pripremu akcije te u razdoblju od 4. do 15. travnja 2016. g. sami predlože lokacije na kojima će se mjeriti brzina. Svoje prijedloge mogu dostaviti na našu e-mail adresu dubrovacko-neretvanska@policija.hr , ili na broj telefona 020/443-176 (u vremenu od 8 do 16 sati).  Sve pristigle prijedloge ćemo uzeti u obzir te ih analizirati, a potom od pristiglih prijedloga odabrati lokacije pogodne za nadzor brzine. 

Najčitanije (7 dana)

Do 1. rujna ulica Put Tihe od 19 do 24 sata postaje pješačka zona
Stabilizirano težište nekretnina na jugu Hrvatske


Izdavač:

Župski portal d.o.o.
Put za Petraču 1
20207 Mlini

Impressum:
Kate Šutalo Cvjetković, glavna urednica

© Župski portal d.o.o.
ISSN 1849-1863


Kontakt:

tel/fax +385 20 411 896
mob. +385 98 345 900

e-mail: info@zupskiportal.hr

Marketing:
e-mail: marketing@zupskiportal.hr

Uvjeti korištenja


Početna
Aktualno
Župa
Grad
Konavle
Županija
Zanimljivosti

Ove stranice koriste tzv. kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. Pročitajte više: Uvjeti korištenja