Ponedjeljak, 13. srpnja 2020.


Početna


Aktualno


Župa


Grad


Konavle


Županija


Zanimljivosti

Županija:    Politika i gospodarstvo    |   Sport    |   Crna kronika    |   Županija info    |   Županijski đir    |   

Mali oglasi

Početna / Županija / Županija info /    Sve vijesti iz rubrike info

POLICIJA: Predložite lokacije za pojačan nadzor brzine kretanja vozila

04.04.2016.


Prometna policija će na svim prometnicama Policijske uprave dubrovačko-neretvanske  21./22. travnja  provoditi 24-satnu akciju pojačanog nadzora brzine kretanja vozila.

 

 

I ovom prilikom napominjemo da je nepropisna i neprilagođena brzina jedan od glavnih uzroka stradavanja u prometnim nesrećama, a poglavito onim s najtežim posljedicama, stoga se ovom akcijom nastoji podići razina svijesti kod vozača u odnosu na brzinu kretanja vozila, ali i poštivanja ostalih prometnih propisa kako svojim ponašanjem u prometu ne bi ugrozili svoju, ali i sigurnost ostalih sudionika u prometu.

 

 

Akcija će se provoditi kontinuirano na velikom broju lokacija, u naseljenim mjestima i izvan njih pri čemu će se koristiti svi raspoloživi uređaji za nadzor brzine kretanja i maksimalno raspoloživi broj policijskih službenika.

 

 

Radi ostvarenja ciljeva akcije te senzibiliziranja javnosti o ovoj problematici, pozivamo građane da se aktivno uključe u pripremu akcije te u razdoblju od 4. do 15. travnja 2016. g. sami predlože lokacije na kojima će se mjeriti brzina. Svoje prijedloge mogu dostaviti na našu e-mail adresu dubrovacko-neretvanska@policija.hr , ili na broj telefona 020/443-176 (u vremenu od 8 do 16 sati).  Sve pristigle prijedloge ćemo uzeti u obzir te ih analizirati, a potom od pristiglih prijedloga odabrati lokacije pogodne za nadzor brzine. 

Najčitanije (7 dana)

Stožer: Sedam novozaraženih na jugu Hrvatske


Izdavač:

Župski portal d.o.o.
Put za Petraču 1
20207 Mlini

Impressum:
Kate Šutalo Cvjetković, glavna urednica

© Župski portal d.o.o.
ISSN 1849-1863


Kontakt:

tel/fax +385 20 411 896
mob. +385 98 345 900

e-mail: info@zupskiportal.hr

Marketing:
e-mail: marketing@zupskiportal.hr

Uvjeti korištenja


Početna
Aktualno
Župa
Grad
Konavle
Županija
Zanimljivosti

Ove stranice koriste tzv. kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. Pročitajte više: Uvjeti korištenja