Subota, 21. srpnja 2018.Početna


Aktualno


Župa


Grad


Konavle


Županija


Zanimljivosti

Grad:    Politika i gospodarstvo    |   Sport    |   Crna kronika    |   Grad info    |   Gradski đir    |   

Mali oglasi

Početna / Grad / Politika i gospodarstvo /    Sve vijesti iz rubrike Politika i gospodarstvo

ATM SAJAM U DUBAIU – Arapi zainteresirani za Dubrovnik

28.04.2016.


U Dubaiu danas završava turistički sajam Arabian Travel Market na kojemu se predstavlja i TZ grada Dubrovnika na zajedničkom štandu s TZ dubrovačko - neretvanske županije. Kroz protekla tri dana i mnogobrojne posjetitelje, uglavnom turističke profesionalce, jasno je da  interes za Dubrovnik jača iz svih arapskih zemalja - Ujedinjenih arapskih emirata, Katara, Saudijske Arabije, potom Irana, ali i Indije. Indijski putnički agenti raspitivali su se posebno o Dubrovniku kao lokaciji nedavno premijerno prikazanog akcijskog filma Fan, snimljenog lani u produkciji Bollywooda, koji će, prema njihovim riječima značajno utjecati na interes za Dubrovnik. 

 

 


Jelka Tepšić danas je dala i izjavu za važnu arapsku medijsku kuću MBC, u prilogu o sajmu ATM i to urednici sektora za putovanja Fadwi Zidi, koja je s TV ekipom i boravila u prosincu 2015. u Dubrovniku, a u okviru studijskog putovanja dvadeset i pet putničkih agenata iz Arabije koje je organizirala agencija Nur Holidays iz Zagreba u suradnji s TZ Dubrovnik.

 

 

ATM Dubai ove je godine dostigao rekordne brojke jer se organizira u čak 11 paviljona, s više od 86 zemalja sudionica i oko 26 tisuća posjetitelja. Arapski turisti traže visokokvalitetan smještaj, zanimljive sadržaje i atrakcije, te halal standarde prehrane na cemu je potrebno u našem gradu dalje raditi kako bi sve veći broj ovih gostiju bio zadovoljan. Važno je naglasiti da će daljnjem rastu prometa iz ovog dijela svijeta dodatno pomoći i novi let iz Istanbula za Dubrovnik koji uskoro kreće.

Najčitanije (7 dana)

Do 1. rujna ulica Put Tihe od 19 do 24 sata postaje pješačka zona
Stabilizirano težište nekretnina na jugu Hrvatske


Izdavač:

Župski portal d.o.o.
Put za Petraču 1
20207 Mlini

Impressum:
Kate Šutalo Cvjetković, glavna urednica

© Župski portal d.o.o.
ISSN 1849-1863


Kontakt:

tel/fax +385 20 411 896
mob. +385 98 345 900

e-mail: info@zupskiportal.hr

Marketing:
e-mail: marketing@zupskiportal.hr

Uvjeti korištenja


Početna
Aktualno
Župa
Grad
Konavle
Županija
Zanimljivosti

Ove stranice koriste tzv. kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. Pročitajte više: Uvjeti korištenja