Subota, 15. kolovoza 2020.


Početna


Aktualno


Župa


Grad


Konavle


Županija


Zanimljivosti

Grad:    Politika i gospodarstvo    |   Sport    |   Crna kronika    |   Grad info    |   Gradski đir    |   

Mali oglasi

Početna / Grad / Politika i gospodarstvo /    Sve vijesti iz rubrike Politika i gospodarstvo

ATM SAJAM U DUBAIU – Arapi zainteresirani za Dubrovnik

28.04.2016.


U Dubaiu danas završava turistički sajam Arabian Travel Market na kojemu se predstavlja i TZ grada Dubrovnika na zajedničkom štandu s TZ dubrovačko - neretvanske županije. Kroz protekla tri dana i mnogobrojne posjetitelje, uglavnom turističke profesionalce, jasno je da  interes za Dubrovnik jača iz svih arapskih zemalja - Ujedinjenih arapskih emirata, Katara, Saudijske Arabije, potom Irana, ali i Indije. Indijski putnički agenti raspitivali su se posebno o Dubrovniku kao lokaciji nedavno premijerno prikazanog akcijskog filma Fan, snimljenog lani u produkciji Bollywooda, koji će, prema njihovim riječima značajno utjecati na interes za Dubrovnik. 

 

 


Jelka Tepšić danas je dala i izjavu za važnu arapsku medijsku kuću MBC, u prilogu o sajmu ATM i to urednici sektora za putovanja Fadwi Zidi, koja je s TV ekipom i boravila u prosincu 2015. u Dubrovniku, a u okviru studijskog putovanja dvadeset i pet putničkih agenata iz Arabije koje je organizirala agencija Nur Holidays iz Zagreba u suradnji s TZ Dubrovnik.

 

 

ATM Dubai ove je godine dostigao rekordne brojke jer se organizira u čak 11 paviljona, s više od 86 zemalja sudionica i oko 26 tisuća posjetitelja. Arapski turisti traže visokokvalitetan smještaj, zanimljive sadržaje i atrakcije, te halal standarde prehrane na cemu je potrebno u našem gradu dalje raditi kako bi sve veći broj ovih gostiju bio zadovoljan. Važno je naglasiti da će daljnjem rastu prometa iz ovog dijela svijeta dodatno pomoći i novi let iz Istanbula za Dubrovnik koji uskoro kreće.

Najčitanije (7 dana)

Novi slučaj zaraze koronom u Župi dubrovačkoj


Izdavač:

Župski portal d.o.o.
Put za Petraču 1
20207 Mlini

Impressum:
Kate Šutalo Cvjetković, glavna urednica

© Župski portal d.o.o.
ISSN 1849-1863


Kontakt:

tel/fax +385 20 411 896
mob. +385 98 345 900

e-mail: info@zupskiportal.hr

Marketing:
e-mail: marketing@zupskiportal.hr

Uvjeti korištenja


Početna
Aktualno
Župa
Grad
Konavle
Županija
Zanimljivosti

Ove stranice koriste tzv. kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. Pročitajte više: Uvjeti korištenja