Utorak, 11. kolovoza 2020.


Početna


Aktualno


Župa


Grad


Konavle


Županija


Zanimljivosti

Grad:    Politika i gospodarstvo    |   Sport    |   Crna kronika    |   Grad info    |   Gradski đir    |   

Mali oglasi

Početna / Grad / Politika i gospodarstvo /    Sve vijesti iz rubrike Politika i gospodarstvo

Raguževa Dustra poziva Rakitića u Soline

04.07.2016. 

Predsjednik Dubrovačke stranke - DUSTRA Željko Raguž uputio je otvoreno prismo hrvatskom reprezentativcu Ivanu Raketiću u kojem ga nakon nemilog događaju na Ugljanu poziva na odmor u Soline u Župu dubrovačku.                                               

 - Cijela Hrvatska bruji o nedavnom incidentu koji te zadesio. Nemoj se čuditi, mala smo država, sve nekako proživljavamo skupa i jako nas je pogodilo kada se vijest proširila, osobito nas u Dubrovniku. O nogometu možemo imati svakakvo mišljenje, ali nitko nema pravo napadati čovjeka koji se nakon naporne sezone došao odmoriti sa svojom suprugom i djecom. Velika većina nas iz DUSTRA-e radi u turizmu i razumiju ga u najsitnije detalje, a ako smo na nešto ponosni, to je naša sinergija unutar ove mlade stranke i ovaj prelijepi grad kojeg izuzetno volimo. Uvjereni smo da ti se ovakav nesretni događaj u turističkoj prijestolnici Jadrana  i trećem najsigurnijem turističkom gradu u svijetu sigurno ne bi dogodio. Pripišimo tu lošu situaciju šačici budala koja se previše uživjela u nedavno ispadanje na europskom prvenstvu, vjerojatno su besposleni jer im je turizam na očito niskim granama kada si dozvoljavaju takav huliganizam. DUSTRA ti želi čestitati na lavovskoj borbi na nogometnom terenu, ti i Vatreni ste gotovo poginuli za hrvatske boje i zaslužio si nesmetani odmor. Ovim te putem javno pozivamo, tebe i tvoju obitelj, kod naše članice u njezinu Villu Soline koja će te ugostiti bolje od bilo kojeg luksuznog hotela u bilo kojem dijelu svijeta – znamo da si puno proputovao, vjeruj da stojimo iza svojih riječi i želimo ti to i pokazati. Radujemo se tvom dolasku, stoji u Raguževu pismu.

Najčitanije (7 dana)

U Župi korištena lažna novčanica od 1000 kuna
Novi slučaj zaraze koronom u Župi dubrovačkoj
U DNŽ 41 posto noćenja i 50 posto turista u odnosu na isto razdoblje prošle godine


Izdavač:

Župski portal d.o.o.
Put za Petraču 1
20207 Mlini

Impressum:
Kate Šutalo Cvjetković, glavna urednica

© Župski portal d.o.o.
ISSN 1849-1863


Kontakt:

tel/fax +385 20 411 896
mob. +385 98 345 900

e-mail: info@zupskiportal.hr

Marketing:
e-mail: marketing@zupskiportal.hr

Uvjeti korištenja


Početna
Aktualno
Župa
Grad
Konavle
Županija
Zanimljivosti

Ove stranice koriste tzv. kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. Pročitajte više: Uvjeti korištenja