Četvrtak, 9. srpnja 2020.


Početna


Aktualno


Župa


Grad


Konavle


Županija


Zanimljivosti

Grad:    Politika i gospodarstvo    |   Sport    |   Crna kronika    |   Grad info    |   Gradski đir    |   

Mali oglasi

Početna / Grad / Gradski đir /    Sve vijesti iz rubrike đir

FOTO: Svečano obilježeno Linđovih pedeset godina na Igrama

13.07.2016.


Folklorni ansambl Linđo svečanim je koncertom sinoć ispred crkve sv. Vlaha proslavio pedeset godina nastupa na Igrama, uz sudjelovanje Linđovaca svih generacija, a na oduševljenje brojne publike.

 

 

U obljetničkom programu, uz plesove iz Slavonije, Međimurja, bunjevačke, šokačke i druge plesove, našle su se i prigodne glazbene točke, a koncert je završio Serenadom Dubrovniku u izvedbi svih Linđovaca. Na svečanom koncertu ravnateljica Folklornog ansambla Linđo Anuška Matušić uručila je zahvalnice Dubrovačkim ljetnim igrama i Hrvatskoj radioteleviziji za dugogodišnju uspješnu suradnju.

 

 

Na programu 67. Dubrovačkih ljetnih igara su i tradicionalni nastupi Linđa na taraci tvrđave Revelin i to 20. i 28. srpnja te 7. i 12. kolovoza. Ulaznice za sve izvedbe dostupne su u online prodaji, te na blagajni u prizemlju Festivalske palače na adresi Od Sigurate 1 i u kulturno-informativnom centru u Luži. Svi stanovnici Dubrovačko-neretvanske županije ostvaruju popust od 30%.

Najčitanije (7 dana)


Izdavač:

Župski portal d.o.o.
Put za Petraču 1
20207 Mlini

Impressum:
Kate Šutalo Cvjetković, glavna urednica

© Župski portal d.o.o.
ISSN 1849-1863


Kontakt:

tel/fax +385 20 411 896
mob. +385 98 345 900

e-mail: info@zupskiportal.hr

Marketing:
e-mail: marketing@zupskiportal.hr

Uvjeti korištenja


Početna
Aktualno
Župa
Grad
Konavle
Županija
Zanimljivosti

Ove stranice koriste tzv. kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. Pročitajte više: Uvjeti korištenja