Petak, 14. kolovoza 2020.


Početna


Aktualno


Župa


Grad


Konavle


Županija


Zanimljivosti

Županija:    Politika i gospodarstvo    |   Sport    |   Crna kronika    |   Županija info    |   Županijski đir    |   

Mali oglasi

Početna / Županija / Sport /    Sve vijesti iz rubrike Sport

Memorijalni biciklistički ultramaraton Vukovar-Knin-Dubrovnik

02.08.2016.


Povodom Dana Pobjede i Domovinske zahvalnosti i Dana hrvatskih branitelja, Udruga"Slavonskobrodski biciklist" iz Slavonskog Broda organizira 7. memorijalni biciklistički ultramaraton Vukovar – Knin - Dubrovnik.

 

 

 

Ultramaraton kreće s Ovčare, a cilj mu je u Dubrovniku. Održava se u 7 etapa od 30. srpnja do 5. kolovoza. Svaki dan 14 biciklista, većinom svi rekreativci, prosječno prijeđu biciklom i više od 150 kilometara. Prolaze kroz gradove koji su podnijeli najviše stradavanja u Domovinskom ratu, te paljenjem svijeća na spomen obilježjima odaju počast žrtvi mladih hrvatskih bojovnika koji su spremno dali živote za slobodu naše Domovine.

U završnici ovog biciklističkog maratona, dugog više od 1000 km,  članovi udruge „Slavonskobrodski biciklist“, hrvatski branitelji iz Domovinskog rata i članovi njihovih obitelji, dolaze u Dubrovačko-neretvansku županiju u petak 5. kolovoza.

 

 

 

 

Ulazak grupe biciklista u Grad očekuje se oko 13:00 sati.  Na završetku  memorijalnog biciklističkog ultramaratona od Vukovara do Dubrovnika, slavonskobrodski biciklisti će se pokloniti poginulim dubrovačkim braniteljima kod Spomen križa na Boninovu.

Najčitanije (7 dana)

Novi slučaj zaraze koronom u Župi dubrovačkoj


Izdavač:

Župski portal d.o.o.
Put za Petraču 1
20207 Mlini

Impressum:
Kate Šutalo Cvjetković, glavna urednica

© Župski portal d.o.o.
ISSN 1849-1863


Kontakt:

tel/fax +385 20 411 896
mob. +385 98 345 900

e-mail: info@zupskiportal.hr

Marketing:
e-mail: marketing@zupskiportal.hr

Uvjeti korištenja


Početna
Aktualno
Župa
Grad
Konavle
Županija
Zanimljivosti

Ove stranice koriste tzv. kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. Pročitajte više: Uvjeti korištenja