Subota, 8. kolovoza 2020.


Početna


Aktualno


Župa


Grad


Konavle


Županija


Zanimljivosti

Grad:    Politika i gospodarstvo    |   Sport    |   Crna kronika    |   Grad info    |   Gradski đir    |   

Mali oglasi

Početna / Grad / Grad info /    Sve vijesti iz rubrike info

Šest novih vrtićkih grupa od jeseni u Lapadu i Mokošici

02.08.2016.


Novi kapaciteti u predškolskom odgoju, prvi u Mokošici, a drugi u Lapadu, već u do kraja rujna bit će spremni za boravak preko 130 djece.

 

U prostoru koji se nalazi ispod Opskrbnog centra u Novoj Mokošici stvorit će se uvjeti za smještaj 30 djece. Naime,  u sklopu OC-a već postoji vrtić ispred kojeg su prošle godine ugrađene sprave za igru djece. Sada će se, u okviru radova na opremanju prostora za novu grupu, izvršiti i sanacija tarace.  

 


U Lapad dvorima, pokraj Cinestara, Grad Dubrovnik je zakupio gotovo 300 kvadrata prostora dostatnog za pet grupa, prvenstveno jasličkih. Intenzivni radovi na uređenju i opremanju novih vrtićkih kapaciteta započet će idućeg tjedna, a očekuje se da će oba prostora biti spremna za rad u periodu između 15. i 30. rujna. Prema procjeni naše ustanove Dječji vrtići Dubrovnik, ovi kapaciteti bit će dostatni za ispunjenje svih zahtjeva roditelja za upisom djece. 

 


Podsjetimo, u protekloj pedagoškoj godini uređena su tri nova vrtićka prostora; vrtić u zgradi POS-a II, vrtić u Zatonu, gdje je nekorišteni prostor društvenog doma pretvoren u vrtić, te jedan u iznajmljenom prostoru u Staroj Mokošici, za što je ukupno iz gradskog proračuna uloženo 3.750.000,00 kuna. Do kraja ove godine očekuje završetak izrade glavnog projekta za dogradnju vrtića Palčica, dok će se sami radovi provesti tijekom 2017. godine.  Procijenjena vrijednost investicije je 11 milijuna kuna bez PDV-a.

Najčitanije (7 dana)

U DNŽ 41 posto noćenja i 50 posto turista u odnosu na isto razdoblje prošle godine
U Župi korištena lažna novčanica od 1000 kuna
Župan uputio čestitku povodom 25. obljetnice VRO Oluja


Izdavač:

Župski portal d.o.o.
Put za Petraču 1
20207 Mlini

Impressum:
Kate Šutalo Cvjetković, glavna urednica

© Župski portal d.o.o.
ISSN 1849-1863


Kontakt:

tel/fax +385 20 411 896
mob. +385 98 345 900

e-mail: info@zupskiportal.hr

Marketing:
e-mail: marketing@zupskiportal.hr

Uvjeti korištenja


Početna
Aktualno
Župa
Grad
Konavle
Županija
Zanimljivosti

Ove stranice koriste tzv. kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. Pročitajte više: Uvjeti korištenja