Petak, 25. rujna 2020.


Početna


Aktualno


Župa


Grad


Konavle


Županija


Zanimljivosti

Grad:    Politika i gospodarstvo    |   Sport    |   Crna kronika    |   Grad info    |   Gradski đir    |   

Mali oglasi

Početna / Grad / Grad info /    Sve vijesti iz rubrike info

Humanitarna prodaja rabljenih predmeta u Lazaretima

24.09.2016.


Dubrovački Klub stranaca i Art radionica Lazareti i ove godine u Lazaretima organizira humanitarnu prodaju rabljenih predmeta, sedmu po redu ‘Second Hand Sale’, koja će se održati u subotu 1. listopada od 10 do 18 sati i nedjelju 2. listopada od 11 do 17 sati.

 -Imate li dobre predmete u Vašem domaćinstvu koji vam nisu više potrebni, ali koje bi bilo šteta samo baciti? Ti predmeti mogli bi biti nekome od koristi! Umjesto da sakupljaju prašinu u vašem ormaru, molimo vas da ih donirajte za humanitarnu svrhu – pozivaju iz Kluba stranaca sve Dubrovkinje i Dubrovčane na suradnju.
 

 

Skupljaju se donacije rabljenih predmeta u dobrom stanju kao što su odjeća, kućanske potrepštine, ukrasi, mali aparati, igračke, itd. Svi predmeti moraju biti čisti i u ispravnom stanju.
 

 

Prihod ovogodišnje akcije bit će doniran udruzi “Dva skalina” za kupovinu specijalizirane ljuljačke za invalidska kolica, te drugih proizvoda za djecu s posebnim potrebama.
 

 

- Ako želite pokloniti predmete za prodaju, donesite ih u Art radionicu Lazareti od 28. do 30. rujna u vremenu od 10 do 18 sati. Iz Kluba stranaca napominju kako je moguće i preuzimanje predmeta na vašoj adresi, i to u srijedu, 28. i četvrtak 29. rujna od 10 do 13 sati, uz dogovor telefonom (091- 784 2777), poručuju organizatori.

Najčitanije (7 dana)


Izdavač:

Župski portal d.o.o.
Put za Petraču 1
20207 Mlini

Impressum:
Kate Šutalo Cvjetković, glavna urednica

© Župski portal d.o.o.
ISSN 1849-1863


Kontakt:

tel/fax +385 20 411 896
mob. +385 98 345 900

e-mail: info@zupskiportal.hr

Marketing:
e-mail: marketing@zupskiportal.hr

Uvjeti korištenja


Početna
Aktualno
Župa
Grad
Konavle
Županija
Zanimljivosti

Ove stranice koriste tzv. kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. Pročitajte više: Uvjeti korištenja