Četvrtak, 1. listopada 2020.


Početna


Aktualno


Župa


Grad


Konavle


Županija


Zanimljivosti

Župa:    Politika i gospodarstvo    |   Sport    |   Crna kronika    |   Župa info    |   Župski đir    |   

Mali oglasi

Početna / Župa / Politika i gospodarstvo /    Sve vijesti iz rubrike Politika i gospodarstvo

FOTOGALERIJA: Nardelli i Vlahušić obišli groblje - uskoro uplatnice za akontacije i sklapanje predugovora za grobnice

06.10.2016.


Gradonačelnik Grada Dubrovnika Andro Vlahušić obišao je  radove na groblju Dubac. Prije obilaska u pratnji pročelnice Upravnog odjela za financije i naplatu Anite Burić u prostorijama Općine Župa dubrovačka održao je sastanak s načelnikom Općine Silviom Nardellijem i direktorom Groblja Dubac Đurom Lonzom, priopćeno je iz dubrovačke gradske uprave.

 

 

 


Direktor Lonza izvijestio je kako je početkom fizičkih radova na groblju pojačan i interes građana, koji svakodnevno traže informacije kako osigurati svoje grobnice. Stoga je, sukladno već ranije usuglašenim stavovima, gradonačelnik Vlahušić predložio da se građani Grada i Općine pozovu na uplatu akontacija u iznosu od 1.000 kuna na zaseban račun namijenjen isključivo za izgradnju groblja. Uplatom građani stječu pravo odabira grobnice. Građani će potom potpisati predugovor i obvezati se da će nakon ishođenja građevinske dozvole, a prije samog početka radova uplatiti ostatak do punog iznosa grobnice.

 

 

 

Dogovoreno je i da će Grad i Općina pozvati poslovne banke da svojim klijentima koji nisu u mogućnosti uplatiti cjelokupni iznos ponude povoljne kreditne linije. Podsjetimo, cijene grobnica kreću se od 55 do 84 tisuće kuna, dok je većini grobnica cijena 60.000 kuna. 

 

 

 

Na samom gradilištu u tijeku su radovi na četiri potporna zida. Natječaj za izgradnju zapadnog potpornog zida je proveden, a idućeg tjedna slijedi potpisivanje ugovora. Otvaranje ponuda pristiglih na natječaj za odabir izvođača za izgradnju pristupne ceste čija je procijenjena projektantska vrijednost 6 milijuna kuna, održat će se 20. listopada, stoji također u priopćenju.

Najčitanije (7 dana)


Izdavač:

Župski portal d.o.o.
Put za Petraču 1
20207 Mlini

Impressum:
Kate Šutalo Cvjetković, glavna urednica

© Župski portal d.o.o.
ISSN 1849-1863


Kontakt:

tel/fax +385 20 411 896
mob. +385 98 345 900

e-mail: info@zupskiportal.hr

Marketing:
e-mail: marketing@zupskiportal.hr

Uvjeti korištenja


Početna
Aktualno
Župa
Grad
Konavle
Županija
Zanimljivosti

Ove stranice koriste tzv. kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. Pročitajte više: Uvjeti korištenja