Četvrtak, 13. kolovoza 2020.


Početna


Aktualno


Župa


Grad


Konavle


Županija


Zanimljivosti

Konavle:    Politika i gospodarstvo    |   Sport    |   Crna kronika    |   Konavle info    |   Konavoski đir    |   

Mali oglasi

Početna / Konavle / Konavle info /    Sve vijesti iz rubrike info

Započeo ciklus besplatnih radionica za roditelje „Rastimo zajedno“ u Dječjem vrtiću Konavle

13.10.2016.


Dana 12.10.2016.započeo je prvi ciklus programa radionica za roditelje najmlađe djece „Rastimo zajedno“ u Dječjem vrtiću Konavle.  Program radionica za roditelje “Rastimo zajedno“ provodi se diljem države i nastao je kao dio šireg programa UNICEF-a za podršku roditeljstvu “Prve tri su najvažnije!”.


 

Glavni cilj Programa radionica jest stvoriti poticajno i osnažujuće okruženje u kojem roditelji s voditeljicama i s drugim roditeljima razmjenjuju iskustva o tome kako žive svoje roditeljstvo, upoznaju bolje sebe kao roditelja, načine na koje se odnose prema svojem djetetu te doznaju i za druge moguće načine odnošenja prema djetetu. Više o programu Rastimo zajedno možete saznati na web stranici www.rastimozajedno.hr.


 

U ovaj se ciklus uključilo 10 roditelja koji će se svake srijede od 17 do 19 sati izmijenjivati iskustva, naučiti nešto novo kroz raznovrsne aktivnosti i igre.


 

Voditeljice ovoga jesenskoga ciklusa jesu odgojiteljica mentorica Jelena Kulišić Barčot, odgojiteljica Jelena Pećar i stručna suradnica psihologinja Tena Erceg.


 

Za sve one roditelje koji nam se žele pridružiti, novi je ciklus radionica planiran za siječanj 2017. godine, a prijave možete izvršiti na e-mail tena.erceg1@gmail.com ili pozivom na broj 098 196 0035.

Najčitanije (7 dana)

Novi slučaj zaraze koronom u Župi dubrovačkoj
U Župi korištena lažna novčanica od 1000 kuna


Izdavač:

Župski portal d.o.o.
Put za Petraču 1
20207 Mlini

Impressum:
Kate Šutalo Cvjetković, glavna urednica

© Župski portal d.o.o.
ISSN 1849-1863


Kontakt:

tel/fax +385 20 411 896
mob. +385 98 345 900

e-mail: info@zupskiportal.hr

Marketing:
e-mail: marketing@zupskiportal.hr

Uvjeti korištenja


Početna
Aktualno
Župa
Grad
Konavle
Županija
Zanimljivosti

Ove stranice koriste tzv. kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. Pročitajte više: Uvjeti korištenja