Četvrtak, 1. listopada 2020.


Početna


Aktualno


Župa


Grad


Konavle


Županija


Zanimljivosti

Županija:    Politika i gospodarstvo    |   Sport    |   Crna kronika    |   Županija info    |   Županijski đir    |   

Mali oglasi

Početna / Županija / Crna kronika /    Sve vijesti iz rubrike Crna kronika

Na Bistrini presretačem izmjerena brzina od 198 km/h

26.10.2016.


Na državnoj cesti D-8,  dionica Bistrina – Zaton Doli u utorak 25. listopada, oko 16.25 sati,  zaustavljen je 40-godišnji državljanin RH s prebivalištem u BiH, vozač osobnog vozila BiH nacionalnih oznaka, u prekoračenju dozvoljene brzine kretanja vozila.

 

 

Prema policijskom izvješću, vozač se kretao u pravcu Splita, a uređajem za nadzor brzine kretanja vozila (tzv. presretač) izmjerena je brzina kretanja od 198 km/h (umanjeno za 10%-178 km/h) na cesti izvan naseljenog mjesta gdje je brzina ograničena na 90 km/h. Za počinjen prekršaj brzine vozač je kažnjen novčanom kaznom i zaštitnom mjerom vremenskog ograničenja korištenja inozemne vozačke dozvole na teritoriju RH.

 

 

 

Podsjećamo da je kretanje vozilom neprilagođenom brzinom i dalje glavni uzrok prometnih nesreća, poglavito onih u kojima se događaju najteže posljedice, odnosno smrtna stradavanja i teška tjelesna ozljeđivanja. Apeliramo na sve sudionike u prometu da se, u cilju vlastite, ali i sigurnosti ostalih sudionika u prometu, pridržavaju prometnih propisa, poručuju iz PU dubrovačko-neretvanske.    

Najčitanije (7 dana)


Izdavač:

Župski portal d.o.o.
Put za Petraču 1
20207 Mlini

Impressum:
Kate Šutalo Cvjetković, glavna urednica

© Župski portal d.o.o.
ISSN 1849-1863


Kontakt:

tel/fax +385 20 411 896
mob. +385 98 345 900

e-mail: info@zupskiportal.hr

Marketing:
e-mail: marketing@zupskiportal.hr

Uvjeti korištenja


Početna
Aktualno
Župa
Grad
Konavle
Županija
Zanimljivosti

Ove stranice koriste tzv. kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. Pročitajte više: Uvjeti korištenja