Četvrtak, 20. rujna 2018.Početna


Aktualno


Župa


Grad


Konavle


Županija


Zanimljivosti

Župa:    Politika i gospodarstvo    |   Sport    |   Crna kronika    |   Župa info    |   Župski đir    |   

Mali oglasi

Početna / Župa / Župa info /    Sve vijesti iz rubrike info

Nabavka medicinskog vozila za Župu dubrovačku

16.11.2016.


Općinski načelnik Silvio Nardelli i Luka Lulić, ravnatelj Zavoda za hitnu medicinu Dubrovačko neretvanske županije potpisali su ugovor o donaciji za sufinanciranja nabavke medicinskog vozila, koje će se koristiti za potrebe izvanbolničke hitne medicinske službe koja između ostalog djeluje i na području Župe dubrovačke, priopćeno je iz župske općinske uprave. 

 

 

Na prijedlog općinskog načelnika, na protekloj sjednici općinskog vijeća, rebalansom proračuna osigurana su sredstva u iznosu od 150.000,00 za navedenu svrhu. „Radi se o zajedničkom financiranju Grada Dubrovnika, Dubrovačko- neretvanske županije i naše općine, a s obziom da hitna medicinska služba pokriva naše područje odlučili smo se za pomoć pri nabavci novog vozila. S dodatnim vozilom povećat će se standard zdravstvene usluge kako turistima tako i stanovnicima naše općine, te će se time doprinijeti bržem i efikasnijem dolasku medicinskih timova hitne medicinske službe na intervenciju.“, rekao je načelnik Silvio Nardelli. Lulić se u ime županijskog Zavoda za hitnu medicinu zahvalio na donaciji, te rekao kako će novo vozilo uvelike olakšati rad medicinske službe.

Najčitanije (7 dana)

Općina Župa osigurala nabavku sanitetskog vozila
Dvije prometne nesreće s teško ozlijeđenima
U Vrbici uhvaćena dilerica


Izdavač:

Župski portal d.o.o.
Put za Petraču 1
20207 Mlini

Impressum:
Kate Šutalo Cvjetković, glavna urednica

© Župski portal d.o.o.
ISSN 1849-1863


Kontakt:

tel/fax +385 20 411 896
mob. +385 98 345 900

e-mail: info@zupskiportal.hr

Marketing:
e-mail: marketing@zupskiportal.hr

Uvjeti korištenja


Početna
Aktualno
Župa
Grad
Konavle
Županija
Zanimljivosti

Ove stranice koriste tzv. kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. Pročitajte više: Uvjeti korištenja