Ponedjeljak, 28. rujna 2020.


Početna


Aktualno


Župa


Grad


Konavle


Županija


Zanimljivosti

Župa:    Politika i gospodarstvo    |   Sport    |   Crna kronika    |   Župa info    |   Župski đir    |   

Mali oglasi

Početna / Župa / Politika i gospodarstvo /    Sve vijesti iz rubrike Politika i gospodarstvo

FOTOGALERIJA: Vlahušić i Nardelli obišli radove na groblju Dubac

08.12.2016.


Gradonačelnik Grada Dubrovnika Andro Vlahušić sa suradnicima i načelnik Općine Župa dubrovačka Silvio Nardelli u pratnji direktora groblja Dubac Đurom Lonzom obišli su danas radove na groblju Dubac.

 Prema priopćenju iz dubrovačke gradske uprave, direktor Lonza izvjestio je gradonačelnika Vlahušića i načelnika Nardellia kako je jedan dio fizičkih radova gotovo pri kraju te kako su u tijeku pripreme za izgradnju pristupne ceste.

 

 

Načelnik Općine Župa Dubrovačka Silvio Nardelli kazao je kako je ugovor o izgradnji pristupne ceste potpisan u ponedjeljak 5. prosinca, a vrijednost radova iznosi više od četiri milijuna kuna.

 


Podsjetimo, građevinska dozvola za izgradnju pristupne ceste ishođena je početkom listopada 2016. godine nakon čega je provedena javna nabava te je od sedam ponuditelja odabrana tvrtka Georad Inženjering d.o.o. iz Makarske. Također je ugovoren i stručno tehnički nadzor nad izvođenjem radova s tvrtkom Apsida d.o.o., kao i projektantski nadzor s tvrtkom Traser d.o.o. iz Dubrovnika.
 

 

"Radovi idu odličnim tempom, ali ono što je najvažnije je da svaki stanovnik Grada i Župe sada zna da je ova priča konačno završena. Što se tiče ostale procedure, očekujemo da ćemo na proljeće usvojiti i odluku o načinu dodjele grobnica što je u ovom trenutku građanima najvažnija informacija. Nadama se da zbog pada proračuna nećemo morati zaustaviti ove radove jer Grad iz svojioh redovitih prihoda financira ovaj projekt", kazao je prilikom obilaska radova gradonačelnik Vlahušić uputivši zahvalu načelniku Nardelliu i direktoru Lonzi, ali i svima ostalima koji svakodnevno brinu da radovi idu svojim tijekom bez da ometaju svakodnevni život građana.

Najčitanije (7 dana)


Izdavač:

Župski portal d.o.o.
Put za Petraču 1
20207 Mlini

Impressum:
Kate Šutalo Cvjetković, glavna urednica

© Župski portal d.o.o.
ISSN 1849-1863


Kontakt:

tel/fax +385 20 411 896
mob. +385 98 345 900

e-mail: info@zupskiportal.hr

Marketing:
e-mail: marketing@zupskiportal.hr

Uvjeti korištenja


Početna
Aktualno
Župa
Grad
Konavle
Županija
Zanimljivosti

Ove stranice koriste tzv. kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. Pročitajte više: Uvjeti korištenja