Subota, 6. lipnja 2020.


Početna


Aktualno


Župa


Grad


Konavle


Županija


Zanimljivosti

Konavle:    Politika i gospodarstvo    |   Sport    |   Crna kronika    |   Konavle info    |   Konavoski đir    |   

Mali oglasi

Početna / Konavle / Konavle info /    Sve vijesti iz rubrike info

FOTO: Završio prvi ciklus radionica za roditelje „Rastimo zajedno“ u Dječjem vrtiću Konavle, slijedi drugi

21.12.2016.


U srijedu 21. prosinca završio je prvi ciklus programa radionica za roditelje najmlađe djece „Rastimo zajedno“ u Dječjem vrtiću Konavle. Nakon više od dva mjeseca i nakon 11 radionica koje su se održavale svake srijede u cavtatskom vrtiću može se reći da su roditelji zajedno s voditeljicama ovoga ciklusa odgojiteljicom mentoricom Jelenom Kulišić Barčot, odgojiteljicom Jelenom Pećar i stručnom suradnicom psihologinjom Tenom Erceg – zajedno NARASLI, kako u profesionalnim tako i u roditeljskim ulogama!


 

Koliko su uključeni roditelji zadovoljni cijelim programom od 11 radionica, govore i njihove izjave i želje za nastavkom ovakvih susreta. Slijedom navedenoga, planiramo oformiti Klub roditelja kako bi i dalje mogli pružati roditeljima podršku u njihovim roditeljskim ulogama.


 

- Završetkom prvoga ciklus,a najavljujemo i početak drugoga ciklusa radionica za roditelje “Rastimo zajedno“  sredinom siječnja 2017. godine.  Kao i dosada, glavni je cilj radionica stvaranje poticajnoga i osnažujućega okruženja u kojemu roditelji s voditeljicama i s drugim roditeljima razmjenjuju iskustva o tome kako žive svoje roditeljstvo, upoznaju bolje sebe kao roditelja, načine na koje se odnose prema svojem djetetu te doznaju i za druge moguće načine odnošenja prema djetetu. Radionice su primarno namijenjene roditeljima djece do 4 godine starosti. Više o programu Rastimo zajedno možete saznati na web stranici www.rastimozajedno.hr. Zainteresirani roditelji prijave mogu izvršiti na e-mail psihologinje tena.erceg1@gmail.com., poručuju organizatori.

Najčitanije (7 dana)

Javni natječaj za zakup javnih površina na lukobranu u Mlinima
Jadrolinja će Gradu Dubrovniku uputiti prijedlog za povezivanje Elafita modernim brodom
Stožer: Na jugu Hrvatske nitko nije u samoizolaciji zbog korone


Izdavač:

Župski portal d.o.o.
Put za Petraču 1
20207 Mlini

Impressum:
Kate Šutalo Cvjetković, glavna urednica

© Župski portal d.o.o.
ISSN 1849-1863


Kontakt:

tel/fax +385 20 411 896
mob. +385 98 345 900

e-mail: info@zupskiportal.hr

Marketing:
e-mail: marketing@zupskiportal.hr

Uvjeti korištenja


Početna
Aktualno
Župa
Grad
Konavle
Županija
Zanimljivosti

Ove stranice koriste tzv. kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. Pročitajte više: Uvjeti korištenja