Srijeda, 27. svibnja 2020.


Početna


Aktualno


Župa


Grad


Konavle


Županija


Zanimljivosti

Županija:    Politika i gospodarstvo    |   Sport    |   Crna kronika    |   Županija info    |   Županijski đir    |   

Mali oglasi

Početna / Županija / Županija info /    Sve vijesti iz rubrike info

FOTO: Nova dva medicinska vozila Zavodu za hitnu medicinu DNŽ

13.01.2017.


Župan Nikola Dobroslavić, predsjednik Gradskog vijeća Grada Dubrovnika Mato Franković i načelnik općine Župa Dubrovačka Silvijo Nardelli predali su Zavodu za hitnu medicinu Dubrovačko-neretvanske županije dva nova moderna medicinska vozila. Vozila je preuzeo ravnatelj Zavoda Luka Lulić.

 

 

Vozila za prijevoz hitnih pacijenata zanovit će vozni park Zavoda i osigurati bolju i bržu uslugu našim sugrađanima. Radi se o vozilu Ford vrijednosti 400.000 kuna koji je plaćen sredstvima Dubrovačko-neretvanske županije te Volkswagen vrijednosti 550.000 kuna za koji su financijska sredstva osigurali  Grad Dubrovnik (300.000 kn), Općina Župa dubrovačka (150.000 kn) i Dubrovačko-neretvanska županija (100.000 kn).

 

 

Tom je prilikom župan Nikola Dobroslavić naglasio kako je Dubrovačko-neretvanska županija svjesna potreba građana županije i ustanova u zdravstvu te da se svake godine izdvaja iz proračuna za tu svrhu određena svota novca, u skladu sa svojim mogućnostima. Pohvalio je uključivanje u ovu akciju Grada Dubrovnika i Općine Župa dubrovačka te istaknuo da se nada ovakvoj suradnji i u budućnosti.

Najčitanije (7 dana)


Izdavač:

Župski portal d.o.o.
Put za Petraču 1
20207 Mlini

Impressum:
Kate Šutalo Cvjetković, glavna urednica

© Župski portal d.o.o.
ISSN 1849-1863


Kontakt:

tel/fax +385 20 411 896
mob. +385 98 345 900

e-mail: info@zupskiportal.hr

Marketing:
e-mail: marketing@zupskiportal.hr

Uvjeti korištenja


Početna
Aktualno
Župa
Grad
Konavle
Županija
Zanimljivosti

Ove stranice koriste tzv. kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. Pročitajte više: Uvjeti korištenja