Subota, 6. lipnja 2020.


Početna


Aktualno


Župa


Grad


Konavle


Županija


Zanimljivosti

Konavle:    Politika i gospodarstvo    |   Sport    |   Crna kronika    |   Konavle info    |   Konavoski đir    |   

Mali oglasi

Početna / Konavle / Konavle info /    Sve vijesti iz rubrike info

FOTOGALERIJA: Međuopćinski Lidrano u Cavtatu – tko je sve nastupio

07.02.2017.


U utorak ujutro u Domu kulture u Cavtatu je održano Međuopćinska smotra Lidrano 2017. Djeca iz osnovnih škola Gruda, Cavtat i Župa dubrovačka predstavila su se kroz novinarska, litararna i dramska djela. 

 

 

 

 

 

U dramsko-scenskom iskazu kroz pojedinačni nastup predstavili su se Mihael Miloslavić učenik 4. razreda OŠ Župa dubrovačka s izvedbom Skupa Marina Držića, zatim Tara Androić Petrokov učenica 4. razreda OŠ Cavtat s izvedbom djela Intonacija Ljiljane Slunjski, Matea Prce 5. razred OŠ Župa dubrovačka sa Prvim ljubavnim pismom Luka Paljetka, četvrtaš Antonio Grmoljez iz OŠ Cavtat s Kraljević koji ne voli princeze autorice Ivanke Borovac. S Pandorinom kutijom nepoznatog autora predstavila se Nika Antončić učenica 5. razreda OŠ Cavtat, zatim s Doba odrastanja također nepoznatog Ilia Letunić 5. razred OŠ Gruda, s djelom Sreća Ivice Vanje Rorić nastupila je Laura Lazarević, petašica OŠ Župa dubrovačka, Gospođicu Majonezu Luka Paljetka izveo je petaš Alessandro Antonio Bratoš iz OŠ Gruda, Šalje i pohvale Sonje Zubović izvela je Petra Đurković 6. razred OŠ Cavtat, Prvi dejt Zlatka Krilića odabrao je sedmaš Leon Kokotić iz OŠ Cavtat. Osmaši su se predstavili i to s djelima Kada je Bog stvarao svijet Erme Bomeck Vesna Vidaković Natrlin iz OŠ Cavtat, Skup Marina Držića Orsat Moretić iz OŠ Župa dubrovačka, a ulomak iz Dnevnika Anne Frank izvela je Mihaela Hanzijer.

 

 

 

 

Skupnim predstavama predstavili su se Nikol Duper i Particia Brković, učenice 4. razreda OŠ Župa dubrovačka koje su izvele Tračerice Kristiane Fiedler. Tvoju strazu Ratka Zvrka izveli su četvrtaši iz OŠ Cavtat, dok su četvrtaši Dan Vukelić i Matija Miladin iz OŠ Župa dubrovačka izveli Nono Đivo i nono Vlaho Kristiane Fiedler. Dramsko-recitatorska grupa OŠ Cavtat izvela je Glagokaz, a dramska grupa šestaša OŠ Gruda predstavila se s djelom U novoj školi. Sve ruže svijeta, Zvonimira Goloba bio je odabir Ane Kisić i Marte Lasić učenica 7. razreda OŠ Župa dubrovačka, a dramska grupa sedmaša OŠ Gruda izvela je Ostvari svoje snove. Mačak u čizmama bez čizama bio je rad dramske grupa OŠ Župa dubrovačka.

 

 

 

 

Prosudbeno vijeće bilo je u sastavu Ivica Puljić i Lidija Crnčević za novinarski izraz, zatim Ljubica Brailo, Dubravka Perkić i Maja Milošević za literarni, te Ivica Puljić, Izmira Brautović i Jasna Held za dramski izraz. U Povjerenstvu za organizaciju ove smotre su Asja Kursar, Marijana Trojan, te Marina Šerkić Despot. Voditeljice programa bile su Lana Đuka i Laura Dubravčić. U programu svečanog otvaranja zbor OŠ Cavtat pod vodstvom Denisa Sarića izveo je himnu Prepoznat ću ljubav, dok je Steffani Klešković iz OŠ Župa dubrovačka izvela recitaciju Pada snijeg, pada snijeg Ivana Gorana Kovačića, a učenici trećeg razreda PŠ Pridvorje pripremili su recital samostalnih učeničkih radova na temu Moje Konavle.

 

 

 

 

Idući utorak će se u dubrovačkom Kazalištu Marina Držića održati Županijska smorta Lidrano.

Najčitanije (7 dana)

Javni natječaj za zakup javnih površina na lukobranu u Mlinima
Jadrolinja će Gradu Dubrovniku uputiti prijedlog za povezivanje Elafita modernim brodom
Stožer: Na jugu Hrvatske nitko nije u samoizolaciji zbog korone


Izdavač:

Župski portal d.o.o.
Put za Petraču 1
20207 Mlini

Impressum:
Kate Šutalo Cvjetković, glavna urednica

© Župski portal d.o.o.
ISSN 1849-1863


Kontakt:

tel/fax +385 20 411 896
mob. +385 98 345 900

e-mail: info@zupskiportal.hr

Marketing:
e-mail: marketing@zupskiportal.hr

Uvjeti korištenja


Početna
Aktualno
Župa
Grad
Konavle
Županija
Zanimljivosti

Ove stranice koriste tzv. kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. Pročitajte više: Uvjeti korištenja