Utorak, 7. srpnja 2020.


Početna


Aktualno


Župa


Grad


Konavle


Županija


Zanimljivosti

Županija:    Politika i gospodarstvo    |   Sport    |   Crna kronika    |   Županija info    |   Županijski đir    |   

Mali oglasi

Početna / Županija / Politika i gospodarstvo /    Sve vijesti iz rubrike Politika i gospodarstvo

FOTO: Predstavljen novi vizualni identitet TZ DNŽ

02.03.2017.


Župan Nikola Dobroslavić predsjedavao je 12. sjednicom Turističkog vijeća Turističke zajednice Dubrovačko-neretvanske županije, održanoj u hotelu Bellevue.

 

 

 

Na sjednici je predstavljen novi vizualni identitet Turističke zajednice Dubrovačko-neretvanske županije, rad pod nazivom AMBLEM tima PROSPEKT (Nikola Šubić, Martina Vasilj Matković, Mile Kušić) koji su osvojili i nagradu od 40.000 kuna. Na Natječaj za dizajn vizualnog identiteta Turističke zajednice Dubrovačko-neretvanske županije pristiglo je ukupno 18 radova koje je, osim odabranih pozvanih timova (Flomaster, Lana Cavar / Narcisa Vukojević / Hrvoje Živčić, Superstudio, Bruketa&Žinić OM i đkć), dostavilo još 11 autora/timova. Najbolji rad ocijenio je Ocjenjivački sud u sastavu: Vladimir Bakić, Nikola Dobroslavić, Izvorka Jurić, Maroje Mrduljaš i Sean Poropat.

 

 

 

Na sjednici je prihvaćeno Izvješće o radu Turističke zajednice Dubrovačko-neretvanske županije za 2016., kao i Izvješće o radu direktora i ureda TZ-a. Prihvaćeno je i Financijsko izvješće i Izvješće Nadzornog odbora za 2016.

 

 

 

Iskazano je zadovoljstvo rezultatima turističke godine s obzirom na ostvarenih 11% više dolazaka i noćenja gostiju u županiji, odnosno destinaciji Dubrovnik rivijera.

Najčitanije (7 dana)


Izdavač:

Župski portal d.o.o.
Put za Petraču 1
20207 Mlini

Impressum:
Kate Šutalo Cvjetković, glavna urednica

© Župski portal d.o.o.
ISSN 1849-1863


Kontakt:

tel/fax +385 20 411 896
mob. +385 98 345 900

e-mail: info@zupskiportal.hr

Marketing:
e-mail: marketing@zupskiportal.hr

Uvjeti korištenja


Početna
Aktualno
Župa
Grad
Konavle
Županija
Zanimljivosti

Ove stranice koriste tzv. kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. Pročitajte više: Uvjeti korištenja