Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/zupskipo/public_html/connect/spajaj.php on line 4
LIDIJA BAÈIÆ: Oèito me mater i Dalmacija napravila takvom da me svi seciraju i kad pijem kavu - upskiportal.hr - Novi upski ir

Subota, 26. svibnja 2018.Poetna


Aktualno


Župa


Grad


Konavle


Županija


Zanimljivosti

Mali oglasi

Poetna / Zanimljivosti /

LIDIJA BAÈIÆ: Oèito me mater i Dalmacija napravila takvom da me svi seciraju i kad pijem kavu

24.03.2017.


Jedna od zanimljivijih glazbenih pojava na našoj domaæoj sceni posljednjih nekoliko godina zasigurno je Spliæanka Lidija Baèiæ. Pjevaèica koja je jednako dobra u baladama, rock-u kao i zabavnoj glazbi. No posljednjih godinu – dvije posebno plijeni svojim seksipilom za koji može zahvaliti genetici i, kako sama kaže, energiènim nastupima, kakav æe zasigurno biti i ove subote, 25. travanja u Revelinu. Bio je to i povod našem razgovoru. 

U osam godina, koliko ste na sceni, nametnuli ste se kao jedna od najtraženijih izvoðaèica na festama i klubovima. Što je po vama bila glavna prekretnica u karijeri?

 

-    Sve nagrade za najbolji vokal, na svim festivalima i odluka da suraðujem s najjaèim autorima koji pogaðaju puls naroda, pa sam postala osim hvaljena za vokal i slušana zbog jakih pjesama. 

Kako tako uspješno usklaðujete privatni i estradni svijet?

 

-    Ja sam jedna verzija alkemièara. Ne znam kako mi uspijeva, ali volim svoj posao oduvijek, a sve se drugo posložilo kako treba. Želim da me pamte po pjesmama i glasu, a ne po ljubavima. 

Koja je za vas najveæa poveznica s Dubrovnikom?

 

-    Iza moga Splita, sigurno najljepši grad. Puno puta sam ostajala bez daha od ljepote Dubrovnika, a posebna mi je èast što æu pjevati za drage Dubrovèane i Dubrovèanke u Revelinu ove subote. Nosim puno dobre energije i želim da se svi prokleto dobro zabavimo. 

Smeta li vam što se uz pjesme uvijek komentira i vaš izgled?

 

-    Ne, sve velike karijere su jednako i vizualne. Pogledajte opus Michaela Jacksona … Uzimao je Iman u spotove da bi bio konkurentan … Maroon 5 ima pjevaèa koji je polugol kao i Freddy iz Queena … glazba je oduvijek vizualna. Ja vjerujem u svoj glas, ali sigurno neæu skrivati svoje tijelo, ako je veæ dio mene … 

Koja je po vama granica seksipila i vulgarnosti?

 

-    Ako se klinka skida na Facebooku za lajkove – meni je to vulgarno. Ako se pjevaèiæa poput Beyonce skine i pokazuje svoju umjetnost – meni je to ok. Halle Berry je dobila Oskara za ulogu u kojoj je potpuno gola. Znaèi, to je sve oblik prezentiranja sebe. U 2017. ja sam još skromna kada gledam druge kolegice, ali eto, oèito me mater i Dalmacija napravila takvom da me svi seciraju i kad pijem kavu.
 

Imate preko 500.000 pratitelja na društvenim mrežama Instagramu i Facebooku, a 'okrunjeni' ste i titulom kraljice društvenih mreža. Laska li vam to?

 

-    Ja samo uživam u svome poslu, svaki koncert mi je fešta, a društvene mreže su samo medij kojim komuniciram s publikom da uživo èuju moje pjesme i nadograðuju moj rad. Sretna sam i puno novosti možete oèekivati od mene. 

Što možemo oèekivati u subotu u Revelina?

-    Dubrovnik, Revelin, punokrvni live nastup jer najviše volim pjevati i radim to dobro. Publika æe doma sretna. Garantiram!

 


Warning: mysql_fetch_array() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /home/zupskipo/public_html/dno.php on line 122

Warning: mysql_fetch_array() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /home/zupskipo/public_html/dno.php on line 177

Najitanije (7 dana)

ŠUSTAR S NARDELLIJEM: I dalje æemo poticati obnovu turistièkih kapaciteta
GDPR: Smiju li roditelji bez dozvole djece vidjeti ocjene u imeniku
Župski laureati su ès Anðela Æesiæ, Petar Ivelja i Marijo Baroviæ


Izdava:

upski portal d.o.o.
Put za Petrau 1
20207 Mlini

Impressum:
Kate utalo Cvjetkovi, glavna urednica

© upski portal d.o.o.
ISSN 1849-1863


Kontakt:

tel/fax +385 20 411 896
mob. +385 98 345 900

e-mail: info@zupskiportal.hr

Marketing:
e-mail: marketing@zupskiportal.hr

Uvjeti koritenja


Poetna
Aktualno
Župa
Grad
Konavle
Županija
Zanimljivosti

Ove stranice koriste tzv. kolaie kako bi osigurale bolje korisniko iskustvo i funkcionalnost. Koristei nae stranice slaete se s koritenjem kolaia. Proitajte vie: Uvjeti koritenja