Srijeda, 12. kolovoza 2020.


Početna


Aktualno


Župa


Grad


Konavle


Županija


Zanimljivosti

Grad:    Politika i gospodarstvo    |   Sport    |   Crna kronika    |   Grad info    |   Gradski đir    |   

Mali oglasi

Početna / Grad / Grad info /    Sve vijesti iz rubrike info

Tečaj japanskog jezika

02.04.2017.


Udruga Matanka pokrenula je Centar za japanski jezik i kulturu te u suradnji s Dubrovačkom razvojnom agencijom DURA i Dubrovačkim knjižnicama organizira besplatan tečaj japanskoga jezika. Ovim projektom Dubrovčanima se nudi mogućnost upoznavanja s jezikom, običajima i posebnostima ove dalekoistočne zemlje.

 

 

U prvih nekoliko mjeseci  cilj je kroz tečajeve upoznati polaznike s terminologijom i pojmovima na japanskom jeziku koji  su često korišteni  u turizmu te na dinamičan i zanimljiv način s vremenom usvajati cjelokupnu materiju koja će sve zainteresirane približiti cjelokupnom spektru onoga što Japan čini privlačnim. Tečaj je posebno atraktivan za turističke djelatnike kako bi poboljšali znanje i jezične vještine, te ostvarili što uspješniju komunikaciju i suradnju s brojnim japanskim turistima.

 

 

Tečaj će se održavati  u prostoru Znanstvene knjižnice (Cvijete Zuzorić 4, 3. kat) utorkom i četvrtkom od  17 do 18  sati, a iako je besplatan, potrebna je prijava budući da je broj polazika ograničen.

 

 

Svi zainteresirani prijaviti se mogu na adresu elektroničke pošte dujapanski@gmail.com te poslati svoje podatke (ime i prezime; zanimanje; kontakt). Za više detalja nazovite 099/558-3056

Najčitanije (7 dana)

U Župi korištena lažna novčanica od 1000 kuna
Novi slučaj zaraze koronom u Župi dubrovačkoj


Izdavač:

Župski portal d.o.o.
Put za Petraču 1
20207 Mlini

Impressum:
Kate Šutalo Cvjetković, glavna urednica

© Župski portal d.o.o.
ISSN 1849-1863


Kontakt:

tel/fax +385 20 411 896
mob. +385 98 345 900

e-mail: info@zupskiportal.hr

Marketing:
e-mail: marketing@zupskiportal.hr

Uvjeti korištenja


Početna
Aktualno
Župa
Grad
Konavle
Županija
Zanimljivosti

Ove stranice koriste tzv. kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. Pročitajte više: Uvjeti korištenja