Subota, 15. kolovoza 2020.


Početna


Aktualno


Župa


Grad


Konavle


Županija


Zanimljivosti

Grad:    Politika i gospodarstvo    |   Sport    |   Crna kronika    |   Grad info    |   Gradski đir    |   

Mali oglasi

Početna / Grad / Grad info /    Sve vijesti iz rubrike info

Završila tradicionalna manifestacija Praznik frankofonije

06.04.2017.


Tijekom ožujka mogli smo pratiti niz zanimljivih događanja namijenjenih svim uzrastima – za najmlađe su se održale igraonice na francuskom jeziku u dječjim vrtićima „Palčica“ i „Pile“ na kojima je sudjelovalo osamdesetak djece koja su kroz igru i pjesmu upoznala ovaj lijepi romanski jezik. Održana su predavanja „Marko Bruerović ou Marc Bruère“ dr. sc. Katje Bakije te „Ponovno na prvoj javnoj filmskoj projekciji“ dr. sc. Boška Picule, filmskog kritičara i politologa.

 

 

U gradskoj Narodnoj knjižnici svi zainteresirani su se susreli sa francuskom pjesnikinjom i kompozitoricom Zabo Martin, a u pivnici „Babin kuk“ naši su sugrađani degustirali najbolja belgijska piva. Gotovi su i tečajevi učenja jezika za odrasle te slijedi godišnja skupština 11. travnja, prilikom koje će se održati podjela diploma za oko šezdeset polaznika. Francuska alijansa Dubrovnik zahvaljuje svim partnerima, Kinematografima Dubrovnik koji su tijekom proteklog mjeseca prikazivali frankofonske filmove, Narodnoj knjižnici koja je ugostila predavače, Kazalištu Marina Držića u kojemu se održao recital „Frankofonija“ učenika dubrovačkih osnovnih škola, vrtićima „Pile“ i „Palčica“ te publici koja je popratila program.

Najčitanije (7 dana)

Novi slučaj zaraze koronom u Župi dubrovačkoj


Izdavač:

Župski portal d.o.o.
Put za Petraču 1
20207 Mlini

Impressum:
Kate Šutalo Cvjetković, glavna urednica

© Župski portal d.o.o.
ISSN 1849-1863


Kontakt:

tel/fax +385 20 411 896
mob. +385 98 345 900

e-mail: info@zupskiportal.hr

Marketing:
e-mail: marketing@zupskiportal.hr

Uvjeti korištenja


Početna
Aktualno
Župa
Grad
Konavle
Županija
Zanimljivosti

Ove stranice koriste tzv. kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. Pročitajte više: Uvjeti korištenja