Srijeda, 25. studenog 2020.


Početna


Aktualno


Župa


Grad


Konavle


Županija


Zanimljivosti

Konavle:    Politika i gospodarstvo    |   Sport    |   Crna kronika    |   Konavle info    |   Konavoski đir    |   

Mali oglasi

Početna / Konavle / Politika i gospodarstvo /    Sve vijesti iz rubrike Politika i gospodarstvo

HSS KONAVLE: Deklaracija o političkom konsenzusu za budućnost Konavala

10.04.2017.


Hrvatska seljačka stranka poziva sve političke opcije u Konavlima, koje imaju namjeru izaći na predstojeće lokalne izbore, na postizanje političkog konsenzusa oko ključnih pitanja vezanih za budućnost Konavala, stoji u priopćenju konavoskog HSS-a, te nastavlja:


 

U tom cilju HSS je već predstavio Deklaraciju o političkom konsenzusu za budućnost Konavala, koja sadrži sedam političkih principa i strateških opredjeljenja kojima se jamče novi politički odnosi i siguran gospodarski i društveni razvoj Konavala. Deklaracija o političkom konsenzusu za budućnost Konavala je nadstranački dokument, stoga HSS poziva sve stranke i političke liste na prihvaćanje i potpisivanje Deklaracije.


 

Cilj je stvoriti moderne političke odnose, staviti u funkciju održivog razvoja sve potencijale, osigurati budućnost i perspektivu stanovnicima na cijelom prostoru Konavala, zaštiti prirodne resurse i tradicijske vrijednosti te u Republici Hrvatskoj, kao dijelu EU, Konavle pozicionirati kao najmoderniju ruralnu općinu, s Cavtatom kao najprestižnijim malim gradom.


 

HSS od svih političkih aktera očekuje da, sukladno navedenim strateškim opredjeljenjima, u kampanji predstave konkretne programe kojima će se ovi ciljevi postići. Istovremeno, HSS poziva sve oporbene političke opcije u Konavlima na formiranje zajedničke političke platforme radi pobjede na predstojećim izborima, stoji u priopćenju  OO HSS-a Konavle.

Najčitanije (7 dana)

Prevencija kriminala i prekršaja oko župske škole
Općina Župa dubrovačka osigurala sredstva za sanitetsko vozilo
Dubrovnik i dubrovačko područje u top 10 najpoželjnijih europskih destinacija u 2021.


Izdavač:

Župski portal d.o.o.
Put za Petraču 1
20207 Mlini

Impressum:
Kate Šutalo Cvjetković, glavna urednica

© Župski portal d.o.o.
ISSN 1849-1863


Kontakt:

tel/fax +385 20 411 896
mob. +385 98 345 900

e-mail: info@zupskiportal.hr

Marketing:
e-mail: marketing@zupskiportal.hr

Uvjeti korištenja


Početna
Aktualno
Župa
Grad
Konavle
Županija
Zanimljivosti

Ove stranice koriste tzv. kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. Pročitajte više: Uvjeti korištenja