Srijeda, 3. lipnja 2020.


Početna


Aktualno


Župa


Grad


Konavle


Županija


Zanimljivosti

Županija:    Politika i gospodarstvo    |   Sport    |   Crna kronika    |   Županija info    |   Županijski đir    |   

Mali oglasi

Početna / Županija / Politika i gospodarstvo /    Sve vijesti iz rubrike Politika i gospodarstvo

Jadran kao glavni protagonist međunarodnog pomorskog turizma

30.04.2017.


 

Župan Nikola Dobroslavić u funkciji predsjednika Jadransko-jonske euroregije sudjelovao je u radu konferencije “Adriatic sea forum” koja se u organizaciji talijanske tvrtke Risposto Turismo održala u Budvi.
Rasprava koja se odvijala tijekom ovog trećeg po redu Foruma naglasila je želju turističkih operatera u pomorskom turizmu da kreiraju put prema suradnji i zajedničkoj promociji Jadrana kao destinacije. Jadran može težiti poboljšanju prepoznatljivosti širom svijeta i raditi na stvaranju potražnje na udaljenim tržištima, bez zanemarivanja europskog sliva, a za povećanje rezultata u pogledu dolazaka turista, gospodarskih utjecaja i pažnje posvećene potrebama područja i lokalnih zajednica.
Župan Dobroslavić govorio je o inicijativama i projektima Jadransko-jonske euroregije u pogledu prometnog i prekomorskog povezivanja kao preduvjeta ukupnog razvoja. Govorio je i o problemima viznog režima te iskustvima i strategiji Dubrovačko-neretvanske županije u pomorskom turizmu.
Forum je okupio dužnosnike, turističke operatere, direktore luka te stručnjake iz ovog sektora iz Italije, Grčke, Albanije, Crne Gore i Hrvatske.

Najčitanije (7 dana)


Izdavač:

Župski portal d.o.o.
Put za Petraču 1
20207 Mlini

Impressum:
Kate Šutalo Cvjetković, glavna urednica

© Župski portal d.o.o.
ISSN 1849-1863


Kontakt:

tel/fax +385 20 411 896
mob. +385 98 345 900

e-mail: info@zupskiportal.hr

Marketing:
e-mail: marketing@zupskiportal.hr

Uvjeti korištenja


Početna
Aktualno
Župa
Grad
Konavle
Županija
Zanimljivosti

Ove stranice koriste tzv. kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. Pročitajte više: Uvjeti korištenja