Utorak, 7. srpnja 2020.


Početna


Aktualno


Župa


Grad


Konavle


Županija


Zanimljivosti

Županija:    Politika i gospodarstvo    |   Sport    |   Crna kronika    |   Županija info    |   Županijski đir    |   

Mali oglasi

Početna / Županija / Politika i gospodarstvo /    Sve vijesti iz rubrike Politika i gospodarstvo

Potpisan Ugovor o izvođenju radova na izradi i montaži pontona u komunalnoj lučici Batala

04.05.2017.


Uz prisustvo župana Nikole Dobroslavića, ravnatelj Županijske lučke uprave Dubrovnik Željko Dadić i predstavnik tvrtke Marinetek NCP Boris Miškić potpisali su danas u Palači Ranjina Ugovor o izradi i montaži pontona u komunalnoj lučici Batala. Ukupna vrijednost radova na pontonu je 10.5 milijuna s PDV-om.

 

 

Župan Nikola Dobroslavić istaknuo je iznimnu važnost ovog projekta kojim će se na kvalitetan i moderan način osigurati više od 500 vezova za građane s važećim ugovorom s ŽLUD-om, vodeći pri tom računa da cijene korištenja veza ostanu na istoj razini kao i dosad. Također, naveo je da su se s prostornim planovima, studijama utjecaja na okoliš, lokacijskim i građevinskim dozvolama te provedbom javne nabave kojom je odabran izvođač, stekli svi preduvjeti da se u skorom roku realizira ovaj važan projekt.

 

 

Predstavnik tvrtke Marinetek NCP Miškić zahvalio se na ukazanom povjerenju te je u kratkim crtama prikazao tehničko izvođenje radova koje neće remetiti nadolazeća turistička sezona. Također, iskazao je i spremnost da se radovi završe u što kraćem vremenskom roku.

 

 

Prije samog potpisivanja ugovora, ravnatelj ŽLUD-a Željko Dadić prezentirao je projekt naglašivši da će se postaviti jedan plivajući valobran te pet plivajućih gatova, ukupne dužine 589 metara.

 

 

Potpisivanju su nazočili i pročelnik Upravnog odjela za turizam, pomorstvo, poduzetništvo i energetiku Ivo Klaić te pročelnik Službe za zajedničke poslove Maro Hađija.

Najčitanije (7 dana)


Izdavač:

Župski portal d.o.o.
Put za Petraču 1
20207 Mlini

Impressum:
Kate Šutalo Cvjetković, glavna urednica

© Župski portal d.o.o.
ISSN 1849-1863


Kontakt:

tel/fax +385 20 411 896
mob. +385 98 345 900

e-mail: info@zupskiportal.hr

Marketing:
e-mail: marketing@zupskiportal.hr

Uvjeti korištenja


Početna
Aktualno
Župa
Grad
Konavle
Županija
Zanimljivosti

Ove stranice koriste tzv. kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. Pročitajte više: Uvjeti korištenja