Subota, 21. srpnja 2018.Početna


Aktualno


Župa


Grad


Konavle


Županija


Zanimljivosti

Županija:    Politika i gospodarstvo    |   Sport    |   Crna kronika    |   Županija info    |   Županijski đir    |   

Mali oglasi

Početna / Županija / Županija info /    Sve vijesti iz rubrike info

Odobreno bespovratnih 20 milijuna kuna za projekt 'Objedinjeni hitni bolnički prijem'

08.05.2017.


Ministarstvo regionalnog razvoja i fondova Europske unije danas je Općoj bolnici Dubrovnik dostavilo odluku o financiranju projektnog prijedloga ''Objedinjeni hitni bolnički prijem'', kojom se dodjeljuje dvadeset milijuna kuna bespovratnih sredstava iz Operativnog programa konkurentnost i kohezija.

 

 

Nositelj projekta je Opća bolnica Dubrovnik, a pripremala ga je Regionalna razvojna agencija DUNEA, koja ga je prijavila na Poziv na dostavu projektnih prijedloga Poboljšanje pristupa hitnoj zdravstvenoj zaštiti. Ukupna vrijednost projekta je 21.587.144,72 kuna, a razlika će se financirati vlastitim sredstvima Opće bolnice Dubrovnik. Projekt će poboljšati dostupnost i kvalitetu hitne zdravstve skrbi u dubrovačkoj bolnici.

 

 

Ugovor o dodjeli bespovratnih sredstava potpisat će se između Ministarstva regionalnog razvoja i fondova Europske unije, u ulozi Upravljačkog tijela, Središnje agencija za financiranje i ugovaranje programa i projekata Europske unije (SAFU), u ulozi Posredničkog tijela razine 2, i Opće bolnice Dubrovnik, u ulozi Korisnika.

 

 

SAFU je provela 1. i 2. fazu postupka dodjele te je nakon postupka provjere prihvatljivosti projekta, aktivnosti te ocjenjivanja kvalitete i provjere prihvatljivosti izdataka odlučeno o dodjeli 20 milijuna kuna, što predstavlja maksimalni iznos bespovratnih sredstava koja se mogu dodijeliti ugovorom.

Najčitanije (7 dana)

Do 1. rujna ulica Put Tihe od 19 do 24 sata postaje pješačka zona
Stabilizirano težište nekretnina na jugu Hrvatske


Izdavač:

Župski portal d.o.o.
Put za Petraču 1
20207 Mlini

Impressum:
Kate Šutalo Cvjetković, glavna urednica

© Župski portal d.o.o.
ISSN 1849-1863


Kontakt:

tel/fax +385 20 411 896
mob. +385 98 345 900

e-mail: info@zupskiportal.hr

Marketing:
e-mail: marketing@zupskiportal.hr

Uvjeti korištenja


Početna
Aktualno
Župa
Grad
Konavle
Županija
Zanimljivosti

Ove stranice koriste tzv. kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. Pročitajte više: Uvjeti korištenja