Četvrtak, 2. srpnja 2020.


Početna


Aktualno


Župa


Grad


Konavle


Županija


Zanimljivosti

Županija:    Politika i gospodarstvo    |   Sport    |   Crna kronika    |   Županija info    |   Županijski đir    |   

Mali oglasi

Početna / Županija / Županija info /    Sve vijesti iz rubrike info

Pri kraju 3,5 milijuna kuna vrijedan natječaj za „Dva skalina“

18.05.2017.


Župan  Nikola Dobroslavić održao je sastanak na temu „Provedba projekta Centra za djecu s posebnim potrebama“ na kojem su nazočili  Povjerenica Vlade RH za Grad Dubrovnik Nada Medović, ravnatelj OB Dubrovnik Mario Bekić, ravnatelj DZ Dubrovnik Branko Bazdan, predstavnica Zaklade „Blaga djela“ te predstavnici udruga roditelja djece s poteškoćama u razvoju i osoba s invaliditetom Dva skalina, Poseban prijatelj, Slatki život, Zajedno do zdravlja i Kluba liječenih alkoholičara. 

S obzirom da je 3,5 milijuna kuna vrijedan natječaj za izgradnju zgrade Centra za djecu s posebnim potrebama gotovo pri kraju, razgovaralo se o iznalaženju zamjenskih prostorija kako bi se za vrijeme trajanja radova omogućio nesmetan rad udruga koje su do sada obavljele svoje djelatnosti u staroj zgradi. Inače, arhitektonski studio „Vetma“ poklonio je projekt za izvođenje radova. 

Predstavnike udruga razveselila vijest upravitelja  Zaklade „Blaga djela“  Nikole Obuljena da je Zaklada spremna trajno financirati terapeuta za rad s djecom s posebnim potrebama.
Zaključeno je da će se u zgradi koja će u potpunosti biti financirana iz proračuna DNŽ  omogućiti kontinuirani rad stručnjaka potrebnih profesionalnoj pomoći djece.

Najčitanije (7 dana)

Mladić iz Župe ima koronu
KAKVOĆA MORA: Srebreno tek zadovoljilo uvjete
KORONA: Nema novih slučajeva, 162 osobe u samoizolaciji


Izdavač:

Župski portal d.o.o.
Put za Petraču 1
20207 Mlini

Impressum:
Kate Šutalo Cvjetković, glavna urednica

© Župski portal d.o.o.
ISSN 1849-1863


Kontakt:

tel/fax +385 20 411 896
mob. +385 98 345 900

e-mail: info@zupskiportal.hr

Marketing:
e-mail: marketing@zupskiportal.hr

Uvjeti korištenja


Početna
Aktualno
Župa
Grad
Konavle
Županija
Zanimljivosti

Ove stranice koriste tzv. kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. Pročitajte više: Uvjeti korištenja