Nedjelja, 5. srpnja 2020.


Početna


Aktualno


Župa


Grad


Konavle


Županija


Zanimljivosti

Županija:    Politika i gospodarstvo    |   Sport    |   Crna kronika    |   Županija info    |   Županijski đir    |   

Mali oglasi

Početna / Županija / Politika i gospodarstvo /    Sve vijesti iz rubrike Politika i gospodarstvo

Dobroslavić župan po treći put

04.06.2017.


Kako se i očekivalo Nikola Dobroslavić (HDZ) osvojio je i treći mandat na čelu Dubrovačko - neretvanske županije. U drugom  krugu izbora za župana Dubrovačko - neretvanske županije Nikola Dobroslavić osvojio je 58,54 posto glasova (29623 birača), a njegov protivnik Nikola Grmoja (Most) 38,01 posto (19236 birača). Nevažećih listića bilo je 1738 (3,43 posto). Na izbore je u Županiji dubrovačko - neretvanskoj izašlo 46,93 posto birača, odnosno njih 50603.

 

 

- Zadovoljni smo rezultatom koji je priznanje svemu što smo radili u prethodna dva mandata. Program koji smo našim građanima predstavljali u kampanji ćemo i provoditi i ispuniti, od riječi do riječi. - rekao je Dobroslavić.

 

 

- Odmah ćemo početi s rješavanjem prometne izoliranosti, odnosno povezivanja juga s ostatkom Hrvatske. Uz izgradnju pelješkog mosta, inzistirat ćemo na brzoj cesti i ustrajati na autocesti od Ploča. Cilj je ubrzati proceduru oko centra za gospodarenje otpadom u Lučinom razdolju, to je za nas prevažan projekt kojega neki omalovažavaju jer ne razumiju problem. Taj problem moramo riješiti i o tome ću već sutra razgovarati s nadležnima u ministarstvu. -  rekao je župan Nikola Dobroslavić, dodavši kako očekuje brzi dogovor oko konstituiranja Županijske skupštine.

 

 

Zaključio je kako "se pokazalo da je Most bio balon koji se ispuhao", ističući kako su "požnjeli onako kao što su sijali".

Najčitanije (7 dana)

Mladić iz Župe ima koronu
KAKVOĆA MORA: Srebreno tek zadovoljilo uvjete
KORONA: Nema novih slučajeva, 162 osobe u samoizolaciji


Izdavač:

Župski portal d.o.o.
Put za Petraču 1
20207 Mlini

Impressum:
Kate Šutalo Cvjetković, glavna urednica

© Župski portal d.o.o.
ISSN 1849-1863


Kontakt:

tel/fax +385 20 411 896
mob. +385 98 345 900

e-mail: info@zupskiportal.hr

Marketing:
e-mail: marketing@zupskiportal.hr

Uvjeti korištenja


Početna
Aktualno
Župa
Grad
Konavle
Županija
Zanimljivosti

Ove stranice koriste tzv. kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. Pročitajte više: Uvjeti korištenja