Utorak, 28. siječnja 2020.


Početna


Aktualno


Župa


Grad


Konavle


Županija


Zanimljivosti

Župa:    Politika i gospodarstvo    |   Sport    |   Crna kronika    |   Župa info    |   Župski đir    |   

Mali oglasi

Početna / Župa / Župski đir /    Sve vijesti iz rubrike đir

FOTOGALERIJA: Otvorena župska placa u Srebrenom

17.06.2017.


U Srebrenom je jutros otvorena Župska placa. U dogovoru s Općinom Župa dubrovačka prijavilo se nekoliko župskih poljoprivrednika koji će tijekom tjedna na novoj placi, nasuprot hotelu Sheraton nudi domaće proizvode.

 

 

- Kad smo oglasili otvaranja place javilo nam se relativno malo poljoprivrednika, ali evo kako su se pri kraju intenzivirali razgovori svakodnevno se javlja sve više ljudi i Župe koji žele svoje proizvode plasirati na ovoj placi, kazala nam je jutros Ksenija Šiša, voditeljica Odjeka za zaštitu okoliša i prostorno uređenje Općine Župa dubrovačka. 

 

 

Šiša kaže kako su prve reakcije prodavača i kupaca odlične i vjeruje da će i ova tržnica saživjeti posebno jer je omogućen rad tijekom cijelog dana.

 

 

- Smatrali smo da je možda nekima praktičnije doći prodavati i u popodnevni satima, posebno ako su ujutro u baštitni, pojašnjava Šiša, dodajući kako je više namijenjena domaćim kupcima, ali naravno da je poželjno i da turisti tu kupe zdrave i domaće proizvode. 

 

 

Novom placom zadovoljne su Župke i Župljani koji su do sada svoje proizvode nudili na gruškom placi i u na Gundulićevoj poljani. Zadržat će oni, kažu, i gradske banke, ali su im ovi župski svakako draži, a i bliži. Placa u Srebrenom bliža je i nekim kupcima iz Grada koji kažu da im je jednostavnije tu kupiti spenzu jer ionako dolaze u Župu u kupovinu različitih namirnica a i manje su gužve nego primjerice doći do Gruža. 

 

 

Placa će saznajemo najbogatiju ponudu imati subotom, pa i srijedom, ali i drugim danima banci neće biti prazni. 

Najčitanije (7 dana)

Kako povezati Dubrovnik na mrežu autocesta hrvatskim teritorijem
KONAVLE: Poziv na besplatne treninge juda, stolnog tenisa i košarke
Noć muzeja u Konavlima


Izdavač:

Župski portal d.o.o.
Put za Petraču 1
20207 Mlini

Impressum:
Kate Šutalo Cvjetković, glavna urednica

© Župski portal d.o.o.
ISSN 1849-1863


Kontakt:

tel/fax +385 20 411 896
mob. +385 98 345 900

e-mail: info@zupskiportal.hr

Marketing:
e-mail: marketing@zupskiportal.hr

Uvjeti korištenja


Početna
Aktualno
Župa
Grad
Konavle
Županija
Zanimljivosti

Ove stranice koriste tzv. kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. Pročitajte više: Uvjeti korištenja